Skip to main content

Kundehistorier

Les hva kundene våre sier

Eidsiva styrker sin sikkerhetssatsing med Netsecurity

Vi vil med dette være i stand til å tilby mer helhetlige og omfattende sikkerhetsløsninger, sier fagdirektør i Eidsiva sikkerhetstjenester, Vidar Sandland.

GlobalConnect inngår partnerskap med Netsecurity

Gjennom partnerskapet med Netsecurity får vi muligheten til å tilby en rekke innovative og gjennomprøvde løsninger som ytterligere styrker porteføljen vår, sier Charlotta Rehman, administrerende direktør i GlobalConnect Norge.

Aurskog-Høland kommune: Manglet ressurser til vaktordningen – valgte skreddersydd MDR-tjeneste med 24/7 beredskap

– Skuldrene våre har tidligere vært nokså høye i avdelingen, men nå er de på et mer normalt nivå. Det er et stort ansvar å skulle sikre alle de viktige tjenestene kommunen leverer til innbyggerne, sier Espen Skarvang i Aurskog-Høland kommune.

Sandefjord kommune: Å modernisere en stor-kommunes brannmur er ingen smal sak.

Sandefjord kommune går i bresjen for et sikrere offentlig IKT-Norge. Hovedpilaren i kommunens overordnede sikkerhetsstrategi er IT-sikkerhet og personvern, noe de arbeider ambisiøst med å være i forkant på. Basert på Zero Trust-filosofien jobber de også tett med å folkeliggjøre sikkerhetskulturen.

Kragerø kommune opplever økt trygghet med Netsecurity på laget

– Jeg tror mange kommuner ville fått en aha-opplevelse hvis de så hvor mye aktivitet som foregikk, sier it-sjef i Kragerø kommune, Adam Moen. – Det er sikkert kommuner i dag som er hacket uten at de vet om det.

For Kragerø kommune er Netsecurity ingen hvilepute, men en god partner å ha på laget. 

Samarbeid med Netsecurity frigjør ressurser for Kruse Smith

– Vi ser mange forsøk daglig på å bryte seg inn i våre systemer, så det er helt klart kritisk for oss å ha et høyt fokus på sikkerhet, sier Harry Ljosdal, it-leder i Kruse Smith.

Embriq valgte Netsecurity som sin partner på it-sikkerhet

– Siden vi jobber med kritisk infrastruktur, er it-sikkerhet høyt prioritert. Alle våre systemer må være robuste og kunne stå imot angrep, sier Carl Arne Fladmark i Embriq.

CCB valgte sikkerhetsovervåking fra Netsecurity

– Vi merker absolutt at det er andre tider nå. Vi vedlikeholder rigger og fartøy for offshore, så det er klart at vi er et mål for sabotasje og angrep. Det betyr at vi må jobbe ekstra godt med sikkerhet, i alle ledd, forteller IT-sjef Thomas Sekkingstad.

To stjålne mailkontoer førte til 5 millioner spam-meldinger og stengt mailsystem

For noen år siden ble Kristiansand kommune offer for et phishing-angrep. Informasjon kom på avveie via to mailkontoer, og på kort tid hadde kommunen sendt ut 5 millioner spam-meldinger til hele Norge. Dermed måtte kommunen ta grep.

Sikkerhet med teknologisk nytenkning fra Palo Alto Networks og Netsecurity

Når det gjelder IT-sikkerhet, er Arve Siitonen klar på at han ønsker å samarbeide med de beste. Mester Grønn startet derfor sitt samarbeid med Netsecurity, og har siden den gang benyttet seg av brannmurløsninger basert på Palo Alto Networks’ teknologi.

Multiconsult overlot driften av sikkerhetsoperasjons-senteret til Netsecurity

Da Multiconsult så behovet for et døgnoperativt sikkerhetsoperasjonssenter, stod valget mellom å drifte det selv eller overlate det til en ekstern samarbeidspartner. Nå driftes sikkerhetsoperasjons-senteret deres, som så dagens lys i mai 2020, av Netsecurity.

Jens Elmholt Birkeland

 

Jens Elmholt Birkeland

+47 920 23 456 
jensb@netsecurity.no

Ønsker du å vite mer?

Har du spørsmål om hvordan Netsecurity kan hjelpe din virksomhet, eller er du klar for å komme i gang? Ta kontakt, så tar vi en prat om hvordan vi kan best kan hjelpe dere videre.

Oslo

Lilleakerveien 2D

0283 Oslo

 

 

Oslo

Sandstuveien 70

Inngang F

0680 Oslo

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm