Skip to main content

Om vår sikkerhetspartner Microsoft

Microsoft er den mest brukte programvaren  i verden, og spesielt i Norden hvor de aller fleste firmaer benytter Microsoft sine produkter. Netsecurity tar del i Microsoft Cloud Partner-program og er rangert som Solution Partner. Det betyr at vi både har høy kompetanse og leveranser med høy kvalitet.

Vi tilbyr Microsoft sine produkter og tilhørende tjenester både som rene skyløsninger, eller som hybride løsninger der vi bruker kundens eget eller vårt datasenter på Støleheia.

Tjenester vi tilbyr i samarbeid med Microsoft

Sikker arbeidsplass
Vi ønsker å gjøre din bruk av Microsoft sine produkter til en trygg og god opplevelse. Microsoft bruker Modern Workplace om sine Microsoft 365 tjenester. Vi har lagt på et sikkerhetslag og leverer en tjeneste vi kaller Sikker arbeidsplass.  I denne løsningen standardiserer og i størst mulig grad automatiserer vi instillinger rundt sikkerheten som du før måtte gjøre selv. Maskiner settes opp automatisk med programvare og alle instillinger som skal gjøres. 

 

Sikkerhetsovervåking
Vi kan også overvåke ditt Microsoft-miljø 24/7 gjennom vår Sikkerhetsovervåking. Vår overvåkingstjeneste er helt i toppskiktet på å overvåke, analysere og respondere på hendelser i ditt Microsoft-miljø.
Datasenter i Norge
Vi har også et datasenter i Norge med det ypperste av redundans på strøm, datalinjer og utstyr, slik at vi kan bygge hybride løsninger tilpasset dine behov.
Sikkerhetskopi
Og uansett hvor godt du sikrer deg, anbefaler vi alltid sikkerhetskopi. Vi tilbyr Immutable sikkerhetskopi av din Microsoft-løsning til vårt datasenter plassert i Norge.

Vi hjelper deg uansett behov

Enten du ønsker en partner som kan hjelpe deg med alt fra lisenser og tjenester, eller om du har en partner, men ønsker bistand kun til sikkerheten og/eller 24/7 overvåking, kan vi hjelpe deg. Ta kontakt – vi hjelper deg gjerne.

 

Jens Elmholt Birkeland

Jens Elmholt Birkeland

+47 920 23 456
jensb@netsecurity.no

Ta kontakt med oss

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

 

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm