Skip to main content

Sikker drift

Om du ikke har kompetanse eller ressurser internt, eller rett og slett ikke ønsker å drifte eget it-miljø, kan vi hjelpe deg. Vi leverer moderne, automatiserte og sikre driftstjenester for hele IT-miljøet ditt, fra sikker lagring, backup, nettverk og sikkerhetsoppdatering.

Vi tilbyr standardiserte og kundetilpassede løsninger innenfor sikker IT-drift. Vi leverer sikre løsninger for virtuelle driftsmiljø både i skyen og i egne datasentre på norsk jordAlle våre driftstjenester leveres fra Secure Operation Centre (SOC) som er bemannet 24 timer i døgnet, 365 dager i året.  
Ikon av hengelås

Sikkert nettverk – kablet og trådløst

Stadig flere virksomheter velger å sette ut både oppsett og drift av nettverk, fordi det reduserer driftskostnader, frigjør tid og gir sikrere nettverk.

Ikon av tannhjul

Sikker backup

Netsecurity Backup som tjeneste tilbyr sikkerhetskopiering av dine fysiske eller virtuelle servere eller klienter.

Ikon av hånd som peker

Patch management

Sikkerhetshåndtering av endepunkt.

security_icons-13

Sikker arbeidsplass

Sikker arbeidsplass er en tjeneste der vi standardiserer og automatisererer innstillinger rundt sikkerhet i Microsoft 365-plattformen, og ruller det ut til alle arbeidsplassene. Nye maskiner settes opp automatisk med programvare og alle innstillinger som kreves.

Hele døgnet – hele året

 

Alle våre driftstjenester blir levert fra vårt Secure Operations Centre (SOC). SOC er vårt døgnbemannede operasjonssenter som ivaretar alle våre sikkerhets- og IT-driftsleveranser. SOC-en er bemannet hele døgnet, hele året.  

SOC-plattformen til Netsecurity benyttes til sikkerhetsautomasjon. Dette gjør at driftstjenestene fra Netscurity benytter de samme prinsippene som våre sikkerhetstjenester, og inkluderer våre sikkerhetstjenester.  

Vi leverer moderne, automatiserte og sikre tjenester for hele IT-miljøet ditt. 

Vi tilbyr tilpassede tjenester

Drift og overvåking
Netsecurity bistår en rekke kunder med daglig drift av on-premise løsninger. Vi overvåker mange servermiljøer, med tilhørende beredskapsavtaler for utrykning ved akutte problemer.
Individuell tilpasning
Tjenestene tilpasses individuelt til ditt behov og kombineres gjerne med en avtale om bistand fra en fast gruppe konsulenter.
Godkjent i Norsk helsenett
Netsecurity er godkjent aktør i Norsk helsenett og leverer i dag IT-tjenester til en rekke kunder innen primærhelsetjenesten i Norge.
Jens Elmholt Birkeland

Jens Elmholt Birkeland

+47 920 23 456
jensb@netsecurity.no

Prat med en ekspert

Ønsker du å vite mer om IT-sikkerhet i din bedrift, eller har du konkrete utfordringer som må tas tak i? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

 

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm