Skip to main content

Om vår sikkerhetspartner Juniper Networks

AI-drevet nettverk

Netsecurity tilbyr gjennom vår teknologipartner Juniper Networks et AI-drevet sikkert nettverk. Med kombinasjonen AI (kunstig intelligens), maskinlæring og data science-teknikker gir vi optimaliserte brukeropplevelser og forenklede prosesser på tvers av trådløs tilgang, kablet tilgang og SD-WAN- domener.

 

Hvilke fordeler gir AI-drevet nettverk?

AI-baserte nettverk kan analysere store mengder data og bruke denne informasjonen til å forutsi fremtidige trender og hendelser – såkalt prediktiv analyse. Dette kan hjelpe organisasjoner med å ta informerte beslutninger og forbedre prognosene. I tillegg øker det både ytelsen og brukeropplevelsen.

AI-drevet nettverk gir deg også innsikt som tidligere ikke har vært tilgjengelig. Det innebærer for eksempel innebygde feilsøkningsfunksjoner, samt muligheten til å spørre nettverket om hva som bør prioriteres for å maksimere ytelsen for brukerne.

Fordeler med Juniper Networks AI-drevede plattform

Junipers Networks AI-drevne plattform samler inn data fra en rekke kilder (klienter/brukere) for å gi en optimal brukeropplevelse for brukeren. Løsningen måler verdier og hendelser som påvirker ytelsen og varsler proaktivt om dette. Dette sikrer at brukerne til enhver tid oppnår den beste opplevelsen.

For virksomheten vil løsningen gi besparelser og en mer effektiv håndtering av nettverket. AI-drevne nettverk sparer tid og penger med raskere problemløsning og færre besøk på stedet. Brukere drar nytte av en nettverksinfrastruktur som er mer forutsigbar, pålitelig og målbar.

Juniper Networks logo

 

  • Effektiv håndtering av nettverk

  • Smartere og raskere problemløsing 

  • Mer forutsigbar og pålitelig infrastruktur 

Juniper Networks vurdert som kvadrantleder

Gartner kåret Juniper lengst i visjon og høyest i utførelse, i 2024 Gartner®  Magic Quadrant™ for Enterprise Wired & Wireless LAN Infrastructure. 

 

Jens Elmholt Birkeland

Jens Elmholt Birkeland

+47 920 23 456
jensb@netsecurity.no

Ta kontakt med oss

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

 

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm