Skip to main content

Webinarer

Se våre webinarer on-demand

Sosial manipulering - din virksomhets svakeste punkt

8. november 2023

I dette webinaret ser vi på hvordan man kan sikre bedriften mot potensielle trusler ved å forstå og bekjempe menneskelige svakheter. Vi forteller om hvordan vi bruker sosial manipulering i oppdrag for å få tilganger, tillitt og informasjon og dermed unngår tradisjonelle tekniske sikkerhetssystemer.

NIS-direktivet del 2

27. september 2023

Se del 2 i vår webinarserie om NIS-direktivene. Hva er de juridiske aspektene ved NIS1 og NIS2?

Gjennomføring i praksis – hva er viktigst å prioritere akkurat nå, og hvordan sikre i praksis?

Hvordan sikre dine IT- og OT-systember i leveransekjeden?

NIS-direktivet del 1

13. juni 2023

Stortinget behandler nå Norges første lov om digital sikkerhet, som er basert på EU-direktivet NIS1.

Denne loven og EUs nylig vedtatte NIS2-direktiv vil få store konsekvenser for norske virksomheter, både når det kommer til sikkerhetstiltak og krav til dokumentasjon.

Sikkerhetsovervåking – hva vet vi om cyberangrep i dag?

2. desember 2022

Frank Kirkeng og Henrik Byberg forteller i dette webinaret om hva vi vet om cyberangrep i dag,  hvordan sikkerhetsovervåking er i dag i forhold til tidligere, samt hvordan din bedrift enkelt kan komme i gang.

Cybertrusselen: Hva bør norske virksomheter gjøre nå? 

24. november 2022

NSM oppfordrer alle norske virksomheter til å øke sin motstandsevne mot cyberangrep. Forsvaret, NSM og våre egne sikkerhetseksperter John-André Bjørkhaug og Robert Sagmo gir deg i dette webinaret et innblikk i en verden vi frykter, men mange av oss vet for lite om.

IRT – Incident Response Team

01. mars 2022

Vegard Vaage, leder for Red Team, Tostein Mauseth, leder for hendelseshåndtering og Robert Sagmo, senior konsulent, deler sine erfaringer om hvordan angrepene foregår og hvor viktig det er å være forberedt på et potensielt angrep.

MDR – Managed Detection and Response

24. februar 2022

Frank Kirkeng og Terje Vernholt forteller i dette webinaret om hvor vanlig cyberangrep er, hvor raskt angripere får fotfeste i IT-systemene dine og hvor vanskelig det er å få tatt de kriminelle når angrepet er utført.

Ransomware protection

Ransomware Protection

9.november 2021

Helge Kveseth fra Rubrik, og Frank Kirkeng, leder av Netsecurity Secure Operations viser hvordan sikker databehandling, orkestrering og automasjon kan beskytte norske virksomheter mot både løsepengeangrep og andre cyberhendelser.

Terje header tilpasset
MDR - Managed detection and response

24. februar 2022

Frank Kirkeng og Terje Vernholt forteller i dette webinaret om hvor vanlig cyberangrep er, hvor raskt angripere får fotfeste i IT systemene dine og hvor vanskelig det er å få tatt de kriminelle når angrepet er utført.

Skjermbilde 2021-11-11 kl. 10.30.26
Ransomware Protection

9.november 2021

Helge Kveseth, Salgsingeniør i Rubrik, og Frank Kirkeng, Leder av Netsecurity Secure Operations viser hvordan sikker databehandling, orkestrering og automasjon kan beskytte norske virksomheter mot både løsepengeangrep og andre cyberhendelser.

Webinar - NaaS Juni 2021-thumb
Network as a Service (NaaS)

16. juni 2021

Netsecuritys egen CTO Jarle Tiller Bjørntvedt og Country Manager i Extreme Networks Tor Kristjan Heiberg gir deg et unikt innblikk i Network as a Service.

Webinar - Incident Response Juni 2021-thumb
Incident Response

9. juni 2021

Netsecurity Incident Response Team (IRT) ved Teamlead Torstein Mauseth forteller om hverdagen i frontlinja når en alvorlig hendelse rammer en virksomhet.

Recording (1)-thumb
Sikkerhetsovervåking i Microsoft miljø

2. juni 2021

Henrik Byberg, SOC Manager, og Jonny Hjortland, Senior Cloud Architect viser hvordan Netsecurity jobber med å detektere og håndtere hendelser og gir dere et innblikk i trusselbildet norske virksomheter står overfor i dag.

iot header
IoT Sikkerhet

6. mai 2021

IoT sikkerhet er viktig for oss i Netsecurity og derfor gjennomførte vi et webinar sammen med vår gode partner Palo Alto Networks.

Hendelseshandtering27okt2020
Hendelseshåndtering (Incident response)

27. oktober 2020

Netsecurity Incident Response Team (IRT) ved Teamlead Torstein Mauseth forteller om hverdagen i frontlinja når en alvorlig hendelse rammer en virksomhet. ...

Hendelseshandtering27okt2020
SOC 2.0

28. oktober 2020

Tor Vigesdal, Netsecurity sin egen CISO gir dere et innblikk i trusselbildet norske virksomheter står overfor i dag.

 

Jens Elmholt Birkeland

 

Jens Elmholt Birkeland

+47 920 23 456
jensb@netsecurity.no

Ønsker du å vite mer?

Har du spørsmål om hvordan Netsecurity kan hjelpe din virksomhet, eller er du klar for å komme i gang? Ta kontakt, så tar vi en prat om hvordan vi kan best kan hjelpe dere videre.

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

 

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm