Netsecurity – et it-sikkerhetsselskap som hjelper virksomheter før, underveis og etter et angrep

Vi lever i et digitalt samfunn, vi omgir oss med digitale verktøy i nesten alt vi gjør. It-sikkerhet er derfor viktigere enn noen gang. Ondsinnede cyberangrep øker hvert år, og trusselbildet endres kontinuerlig. Det gjør at det stadig blir mer komplekst og krevende å beskytte seg mot alvorlige trusler. Mange bedrifter trenger derfor hjelp med å forebygge og oppdage et angrep, men også håndtere og gjenopprette normalt drift når uhellet er ute.

Vi leverer ekspertise, trygghet og innovasjon 

Netsecurity har i mer enn 10 år tilbudt ekspertise, løsninger og innovative tjenester innen it-sikkerhet i det norske markedet. Vi hjelper virksomheter med å oppdage og stoppe angrep, slik at konsekvensene og kostnadene blir så begrenset som mulig. Våre eksperter består blant annet av strategisk rådgivere, konsulenter innen sikkerhet, produktspesialister, penetrasjonstestere og etiske hackere. Kompetansen og tjenestene vi tilbyr, bidrar til at våre kunder er bedre forberedt og beskyttet mot alvorlige angrep utenfra.

Vi jobber med sikkerhet i alt vi gjør, fra rene sikkerhetstjenester til å tenke sikkerhet i andre it-tjenester, for å ivareta sikkerhet i hele verdikjeden til våre kunder. Våre it-eksperter er tilgjengelig 24/7 – 365 dager i året.

Netsecurity er godkjent av Nasjonal sikkerhetsmyndighets (NSM) kvalitetsordning  

Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) har opprettet en godkjenningsordning for leverandører som tilbyr tjenester for håndtering av dataangrep. Målet er å gjøre det enklere for kunder å velge leverandør av it-sikkerhetstjenester. Les mer om ordningen her.

Hvem er våre kunder? 

Vi har kunder både i offentlig og privat sektor, store og små virksomheter. Fellesnevneren for våre kunder er at sikkerhet er viktig for deres virksomhet. Å være kunde hos Netsecurity betyr at du har tilgang på ekspertise, trygghet, kompetanse og rådgiving både før, underveis og i etterkant av et it-angrep.

Nøkkeltall 

  • 110 ansatte 
  • Opprettet i 2009 
  • Omsetter for >200 mill. kr  
  • Eid av Agder Energi & ansatte 
  • Daglig leder Jan Søgaard 

Våre kontorer

Vi har kontorer i Oslo, Kristiansand, Grimstad, Stavanger, Bergen og Stockholm. 

Karriere innen sikkerhet  

Å jobbe med it-sikkerhet betyr å jobbe i en bransje med full fart opp og frem, der etterspørselen etter kompetanse og tjenester øker betraktelig for hvert år.

Vi er stolte av å ha samlet et solid og sterkt fagmiljø innen sikkerhet hos oss. Vi rekrutterer aktivt hvert år blant annet fra sikkerhets- og it-studier ved Universitet i Agder, NTNU og Noroff. Vi er et selskap der innovasjon både blir applaudert og oppfordret til; vi er ikke altfor store, hvilket gjør at vi er mer organiske og alle ansatte kan og bør bidra til en utvikling av selskapet og hva vi leverer til våre kunder.   

Les mer om hvordan det er å jobbe hos oss og se våre ledige stillinger her

Ansatte i Netsecurity
Gruppebilde
livelogo_993856886
Kvalitetsordning_Logo_RGB_Negativ versjon-1
achilles
Kiwa+NA_9001-27001-1
gaselle_2016_web
gaselle_2017_web
gaselle2018
gaselle_2019_small
gaselle-web
gaselle-web2021