Driftskonsulent support

Netsecurity vokser og har behov for flere dyktige medarbeidere. Til en nyopprettet stilling som driftskonsulent support søker vi en engasjert lagspiller med genuin interesse for faget. Du har gjerne en Bachelor IT eller IKT-fagbrev og et par års erfaring fra IKT-driftsmiljøer.

Les mer
Sikkerhetskonsulent

Er du en erfaren sikkerhetskonsulent i Oslo-regionen? Da vil vi snakke med deg!Netsecurity søker for tiden en dyktig, nysgjerrig, kreativ og kundeglad sikkerhetskonsulent i Oslo

Les mer
Salgsdirektør

Netsecurity har en ambisjon om å bli en ledende aktør i sitt segment i Norden og søker etter leder med bred erfaring fra salg. Kandidater bør ha solid kjennskap til IT bransjen og helst bakgrunn fra Cyber Security. Stillingen vil ha totalansvaret for alt salg mot så vel eksisterende som nye kunder. Ny salgsdirektør må ta lead innenfor salg, samt være kravstiller internt mht hvilke løsninger og tjenester som skal utvikles og selges. Salgsdirektør rapporterer til adm. direktør og er en del av selskapets ledelse. Det er forventning om at ny salgsdirektør vil være en aktiv bidragsyter i selskapets videre forretningsmessige og strategiske utvikling. Arbeidsted er Oslo.

Les mer
Sikkerhetsanalytiker

Netsecurity Security Operations Center (NOSC) tilbyr sikkerhetsovervåking (managed detection and response) i sanntid til kunder over hele verden. I stillingen som sikkerhetsanalytiker vil du arbeide i et spennende miljø hvor du mottar og analyserer applikasjonslogger, nettverkstrafikk og -statistikk samt andre relevante data for å detektere angrep på IT infrastruktur. Tjenester fra NSOC leveres 24/7/365 og det vil derfor være arbeid kveld, natt og helg/helligdager. Stillingen inngår som en del av et team av høyt kvalifiserte sikkerhetseksperter. Det vil være gode muligheter for videreutvikling både personlig og faglig.

Les mer