Skip to main content

Ønsker du å få erfaring underveis i studietiden?

Da vil vi høre fra deg!

Hos oss har du mange muligheter, enten du ønsker erfaring som rådgiver, konsulent eller utvikler. Vi har i mange år hatt studenter som har jobbet deltid, hatt praksisplass eller vært hos oss som en del av bachelor- eller masteroppgave. En slik utveksling gir læring og berikelse både for studentene og oss som selskap – og innimellom fører det også til et jobbtilbud.

Møt tre studenter som har fått arbeidserfaring
hos Netsecurity gjennom studietiden

Kjartan student i Netsecurity

Kjartan Erland

 
Hvorfor ville du jobbe ved siden av studiene?

Jeg ønsket meg erfaring, få mulighet til å være litt hands på områdene som er pensum. Vi går jo på et generisk it-studie, men jeg har hele tiden visst at jeg ville jobbe med sikkerhet. Vi hadde en gjesteforelesning helt i starten av studiene med en fra Red-teamet til Netsecurity, han tipset om å søke deltidsjobb, og jeg hoppet da på toget.

Hvordan er det som student å komme inn i et sikkerhetsselskap?

Vi har jo vært her i nesten ett år, og kombinasjonen av enormt med kunnskap i bedriften og hjelpsomme mennesker, har gjort året til et helt spesielt fint og lærerikt år for oss.

Hvorfor er det smart å velge en karriere innen it-sikkerhet?

Å utdanne deg innen it-sikkerhet, er nok det smarteste du kan gjøre i dag. Uansett hva du skal jobbe med innen it, har det et sikkerhetsaspekt ved seg.

Hans Christian student i Netsecurity

Hans Christian Larsen

 
Hvorfor ville du jobbe ved siden av studiene?

Jeg har hele tiden vært veldig interessert i sikkerhet, og da vi skulle ha praksisprosjekt kom flere bedrifter for å presenterte seg. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av Netsecurity da, følte de skilte seg litt ut.

Hvordan er det som student å komme inn i et sikkerhetsselskap?

I begynnelsen syns jeg det var litt skummelt, jeg kjente veldig på at jeg ikke er flink nok til dette. Men det har gått så bra! Og det handler nok om oppfølging og ivaretakelse jeg har fått fra de ansatte her.

Hvorfor er det smart å velge en karriere innen it-sikkerhet?

IT er et fagfelt hvor bare egen interesse og entusiasme setter grensene, hvor det skjer noe nytt hver dag. Det er også et ettertraktet fagfelt, selv fikk jeg jobbtilbud mens vi ennå arbeidet med bacheloroppgaven. Det var en fantastisk anerkjennelse av arbeidet gruppen min hadde lagt i prosjektet.

Elina student i Netsecurity

Elina Williams Antonsen

 
Hvorfor ville du jobbe ved siden av studiene?

Du må tørre å ta de sjansene som blir lagt fram for deg. Vis at du er interessert i sikkerhet! Jeg tror du kan komme langt om du tør å prate med folk, bygge nettverk helt fra studietiden.

Hvordan er det som student å komme inn i et sikkerhetsselskap?

Det har vært veldig gøy å være i bedrift som ligger så langt framme på sitt felt. En av foreleserne våre var nesten frustrert over hvor langt framme Netsecurity er på innovasjon og nyutvikling, for det skulle være en del av vår oppgave å se nye muligheter. Men de var allerede under utvikling! Det gjør det veldig attraktivt å være her.

Hvorfor er det smart å velge en karriere innen it-sikkerhet?

Sikkerhet har så mange aspekter: Du kan jobbe veldig teknisk som penetrasjonstester, eller du kan jobbe som rådgiver. Mulighetene er så mange!

Kjersti Coward

 

Kjersti Coward

HR-sjef
+47 454 50 100
rekruttering@netsecurity.no

Lurer du på noe?

Ønsker du å høre mer om karrieremuligheter hos oss? Ta gjerne kontakt med oss.

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

 

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm