Skip to main content

Om vår sikkerhetspartner Extreme Networks

Extreme Networks er den råeste ende-til-ende-nettverksløsningen på markedet, og vi i Netsecurity er stolte av å være Extremes desidert største partner i Norge. I produktporteføljen finner du en unik løsning for automatisk registrering og konfigurering, som inkluderer svitsjer, trådløse aksesspunkter, nettverksaksess (NAC) og nettverksanalyse. Alt dette får du under én administrasjonsplattform, og det er særlig dette som gjør at Extreme Networks stiller i en egen klasse.

Med et nettverk fra Extreme Networks kan du forstå og analysere datatrafikken fullt ut per port, per enhet og per applikasjon over hele nettverket. Det gjelder både lokale nettverk, og på tvers av skyapplikasjoner.

Netsecurity er Black Diamond Partner

Netsecurity har vært partner av Extreme Networks siden 2001. Vi er Black Diamond-partner – den høyeste akkrediteringen du kan ha hos Extreme Networks. Det krever betydelige investeringer i opplæring og ressurser.

I tillegg har vi følgende spesialiseringer innenfor Extreme Networks sine løsninger:

Extreme-Networks-RGB

 

  • Master Campus
  • Master Edge
  • Master Cloud & Applications
  • Security & Access Control
  • ExtremeWireless
  • ExtremeSwitching
  • Cloud, Management & Automation

Extreme Networks – lever opp til navnet

Extreme Networks har en avansert, skybasert bedriftsløsning som er helt unik i dagens marked. Denne ende-til-ende-løsningen er som skapt for virksomheter der tilkobling er minimum forventning.

Administrasjonsverktøyet, nettverksanalyse og et betydelig utvalg av svitsjer og aksesspunkter, gir deg markedets mest avanserte nettverksteknologi – uten å gå på akkord med brukervennlighet, funksjonalitet og ytelse.


Sertifisert brukerstøtte

Netsecurity er sertifisert Partnerworks-partner. Det betyr at vi er kontaktpunktet ditt ved behov for bistand ved tekniske spørsmål, feilsøking og feilretting.


Hvorfor Netsecurity og Extreme Networks?

Netsecurity har implementert og vedlikeholdt et større antall Extreme Networks-installasjoner i Norge. Denne erfaringen har gjort oss i stand til å yte den ypperste service til våre kunder, med et imponerende utvalg av tjenester. Alt vi gjør har til hensikt å forbedre brukeropplevelsen.

 

Ta kontakt med oss

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

 

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm