Skip to main content

Om vår sikkerhetspartner Rubrik

Netsecurity tilbyr gjennom vår teknologipartner Rubrik Sikker backup som en tjeneste for å sikre dine data mot eventuelle angrep eller uhell.

Rubrik er blant annet en Magic Quadrant leder innenfor "Enterprise backup and recovery software solutions" og brukes blant noen av de største firmaene i verden. 

 

rubrik

 

Hvilke fordeler gir Sikker backup som en tjeneste fra Rubrik?

 
Rubrik startet i 2014 som et back-up firma, men har siden kategorisert seg selv som et cybersikkerhetsselskap som leverer datagjenoppretting. Rubrik har en filosofi om at de fleste kan ta sikkerhetskopier av data, men få kan garantere gjenoppretting av disse sikkerhetskopiene. I et landskap der cyberangrep som ransomware blir stadig mer vanlig, er det viktig å ha evne til å gjenopprette, ikke bare ta sikkerhetskopier.

Gjennom smarte løsninger som air-gap av data og en Zero-trust arkitektur i bunn leverer vi sammen med Rubrik en Sikker backup-tjeneste som sørger for at dine data er tilgjengelig når du trenger det:  

Oversikt over tjenester vi tilbyr med Rubrik

Backup-as-a-Service 

Beskytt dine data med backup-as-a-Service fra Netsecurity. Enten det er fysiske eller virtuelle servere, tar vi backup av dette og sører for at dataene er tilgjengelige dersom uhellet skulle være ute. 

Beskytt ditt M365-miljø med Microsoft 365-Protection-as-a-Service

Microsoft anbefaler å benytte eksterne backup-leverandører for å ta sikkerhetskopier av sitt M365-miljø. Sammen med Rubrik kan vi gjøre dette enkelt og raskt. Rubrik benytter seg av innebygde Microsoft og Azure funksjonaliteter for å levere et av markedets raskeste løsninger for sikkerhetskopiering og gjenoppretting av ditt M365 miljø

Sikkerhetsovervåking av Backup 

Gjennom vår SOC kan vi tilby sikkerhetsovervåking av deres backup. Dersom det skulle være hendelser som oppdages i backupen, kan vi varsle og respondere på dette 24/7, 365. 

Immutable S3 arkivering til datasenter på norsk jord 

Den gylne regel innenfor backup er 3-2-1: 3 kopier av din data, på 2 forskjellige medium og 1 kopi på en annen lokasjon. Med Immutable S3 arkivering til vårt datasenter får du en "off site" arkivering på norsk jord. 

 

Jens Elmholt Birkeland

Jens Elmholt Birkeland

+47 920 23 456
jensb@netsecurity.no

Ta kontakt med oss

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

 

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm