Stadig flere virksomheter velger å sette ut både oppsett og drift av nettverk, fordi det reduserer driftskostnader, frigjør tid og gir sikrere nettverk.

Hva får du gjennom vår tjeneste sikkert nettverk (NaaS)?

Sikkert nettverk som tjeneste (Network as a Service – NaaS) vil si at vi setter opp, drifter og vedlikeholder ditt trådløse og kablede nettverk. I tillegg overvåker vi nettverket ditt hele døgnet, 365 dager i året. Dersom det oppstår kritiske hendelser, vil vi oppdage og respondere på dem.

Du kan utvide med flere sikkerhetstjenester, slik som sikker brannmur som en tjeneste, overvåking av endepunkt samt overvåking av dine skytjenester inkludert identitet (brukere). Da tar vi et helhetsansvar for at virksomheten din får en pålitelig, robust og sikker løsning som møter både krav til sikkerhet, funksjonalitet og tilgjengelighet.

Fordeler med sikkert nettverk fra Netsecurity:

  • Outsource ansvaret for trådløst eller kablet nettverk
  • Overvåking av nettverket ditt 24/7 – hele året
  • Skreddersydd deres behov
  • Reduser driftskostnader
  • Frigjør tid
  • Gir sikrere nettverk

En tjeneste tilpasset ditt behov 

Vi skreddersyr løsningen for dere slik at det dekker deres behov nå og for fremtiden. Det er enkelt å skalere opp eller ned etter behov eller størrelsen på virksomheten. Driftsplattformen benytter seg av kunstig intelligens og maksinlæring, som gjør at den “forstår” brukerne og sikrer høyere oppetid.

Les også: Kruse Smith valgte nettsikkerhet fra Netsecurity

Vi har erfarne konsulenter med spisskompetanse, og samarbeidspartnere innen nettverkssikkerhet som gir bedriften et sikkert, stabilt og skalerbart nettverk – uansett behov.

 

Juniper Networks
Extreme-Networks-RGB

raymond-400x400

Raymond Eivik

Chief Commercial Officer

+47 905 68 269

Kontakt oss

Har du spørsmål om hvordan Netsecurity kan hjelpe din virksomhet, eller er du klar for å komme i gang? Ta kontakt, så tar vi en prat om hvordan vi kan best kan hjelpe dere videre.