Skip to main content

  Den sikkerhetspolitiske situasjonen bør være kjent for de fleste, med stadig større usikkerhet og konsekvenser for norske virksomheter som resultat.

   Netsecurity har, i denne situasjonen, et ekstra øye på våre kunder, og er ekstra oppmerksomme rundt det som skjer hos våre kunder slik situasjonen er.

  Vi er tilgjengelig for deg som kunde for spørsmål ved behov, det er bare å ta kontakt gjennom de kanaler du har tilgang til.

  Vi vil også gjøre deg oppmerksom på «Nødplakat for digitale angrep» som ble publisert av Næringslivets sikkerhetsråd i midten av januar. Den ligger vedlagt, og vil være en god støtte dersom dere blir utsatt for / berørt av angrep. 

  nodplakat-for-digitale-angrep-v1-1

  Netsecurity er kjent med at virksomheter i flere sektorer har blitt gjort oppmerksomme på at deres sektor kan være utsatt, og blitt bedt om å være ekstra påpasselig. Vi har også observert tjenestenekt angrep som kan gi bivirkninger mot 3. parts løsninger.

  Virksomheter som har aktiviteter knyttet til produksjon, drift eller annet, samt underleverandører i berørte områder bør også vurdere egen risiko, samt se over beredskapsplaner og forberede seg på at de blir fanget av situasjonen.

  Vi ønsker også å henvise til NSM til uttalelse og råd: Ekstern lenke. Publisert første gang 24.februar.

  VED HENDELSER
  Som det står på nødplakaten, så ring oss dersom du har mistanke om at dere er utsatt for en hendelse.

  Oslo

  Drammensveien 288

  0283 Oslo

   

  Bergen

  Sandviksbodene 1

  5035 Bergen

  Stavanger

  Kanalsletta 4

  4033 Stavanger

  Grimstad

  Bark Silas vei 5

  4876 Grimstad

  Kristiansand

  Dronningens gt 12

  4610 Kristiansand

  Stockholm

  Kammakargatan 22

  111 40 Stockholm