Skip to main content

    Det har skjedd mye i Netsecurity det siste halve året. I mai slo vi oss sammen med en av våre beste konkurrenter, og dannet med det et av Norges største selskap innen it-sikkerhet. Sammenslåingen har gjort oss til et større selskap med en enda sterkere posisjon i samfunnet. Dette i en tid der verden – og Norge – aldri har hatt større behov for å styrke sitt digitalt forsvar.  

    Med fusjonen har vi blitt mange flere mennesker, og nå har vi funnet nye lokaler til alle våre ansatte ved Oslo-kontoret. Fra 07.november finner dere oss i Drammensveien 288. Her har vi umiddelbar nærhet til Lysaker stasjon med både buss- og togforbindelse, samt E18. Det vil være enkelt for oss å dra ut – og enkelt for dere å komme til oss. Og liker du å bade, har du enda en grunn til et besøk hos oss – for Sollerudstranda er nærmeste nabo. 

    Men det å flytte er ikke bare en fysisk øvelse. Nå samler vi våre dyktige medarbeidere fra Netsecurity og tidligere Data Equipment under ett tak. Vi ser fram til å få styrket kompetanse på tvers, men også enda mer samarbeid og innovasjon på tvers av avdelinger og mennesker. Ikke minst ønsker vi å bygge et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø - hvor også kunder og samarbeidspartnere kan trives. 

    Til alle våre venner: hjertelig velkommen til Drammensveien 288 fra 07.november!  

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm