Skip to main content

Disaster recovery

Netsecurity Disaster Recovery

Hvis uhellet er ute vil Netsecurity Disaster Recovery sikre at hele ditt IT-miljø er oppe igjen i løpet av minutter. Disaster Recovery kjøres fra vårt datasenter og sikrer at du unngår driftsstans og kostbar nedetid for dine systemer.

Tjenesten baserer seg på replikering av kritiske servere til våre driftssentre over en sikker VPN-forbindelse. Her benytter vi oss av programvare fra produsenten Veeam, som de siste årene har markert seg som den ledende aktøren i markedet for slike løsninger.

I en katastrofesituasjon vil driftsmiljøet startes opp fra en replikert kopi i vårt virtuelle driftsmiljø, og serverne vil i løpet av noen få minutter være tilgjengelige over VPN-forbindelsen. Netsecurity benytter ikke andre lagringsløsninger enn de vi selv har full kontroll på, og som befinner seg i våre driftsmiljøer i Norge.

Ta kontakt med oss for tilbud på Disaster Recovery:

  • IT-miljøet er oppe igjen på minutter

  • Unngå driftsstans og kostbar nedetid

  • Programvare fra Veeam

  • Driftsmiljø i Norge

Under angrep?

Netsecuritys hendelseshåndteringsteam (Incident Response Team) gir deg ekspertisen og hjelpen du trenger for å raskest mulig etablere normal forretningsdrift ved en sikkerhetshendelse.
 
security_icons-11
Jens Elmholt Birkeland

Jens Elmholt Birkeland

+47 920 23 456
 jensb@netsecurity.no

Prat med en ekspert

Ønsker du å vite mer om IT-sikkerhet i din bedrift, eller har du konkrete utfordringer som må tas tak i? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg.

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

 

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm