Skip to main content

Å jobbe med salg og rådgivning i Netsecurity

Bli med å levere de beste kundeopplevelsene

Kundene våre er ute etter ekspertise og tjenester innenfor it-sikkerhet: Noen har kanskje ikke en kompetanse selv, andre har høy kompetanse, men trenger sparring og rådgiving, andre igjen har ikke tid til å ta seg av sikkerhet selv. Felles for alle er at de trenger en trusted advisor, en ekspert de stoler på og har tillit til, uansett hvilket behov de har.

En rådgiver for kunden

Selgerne i Netsecurity er våre trusted advisors, og spiller en sentral rolle i møtene med kunden. Å kalle oss selgere er kanskje ikke helt beskrivende, for rollen handler vel så mye om å være en rådgiver for kunden: Gjennom våre selgere skal kunden få en trygghet på hva vi leverer og hva vi kan hjelpe dem med. Som selger må du kunne se kundens behov og foreslå tiltak basert på det. Ikke sjelden innebærer det å utfordre og få kunden til å tenke nytt enn de har gjort tidligere. Å få kunden til å forså hva vi bidrar med i hele verdikjeden, er helt essensielt.

Hvordan jobber vi med salg i Netsecurity?

Vi er ett team med unike spillere

I stadig større grad jobber vi som et salgsteam, og ikke som enkeltselgere i møtet med kunden. Det gir både verdi for kunden, men også oss selv - faglig, så vel som sosialt og kollegialt. Som selger har du ansvar for å gjennomføre og styre prosesser med kunder, og vil hver eneste uke delta i kundemøter sammen med en eller flere av våre sikkerhetsrådgivere.

En god menneskekjenner

Å lykkes som selger hos oss, handler først og fremst om å være god med mennesker. Du evner å se kundens behov, og på den måten gir du tillit og troverdighet. Du er bindeleddet mellom kunden og oss som selskap, og spiller en helt sentral rolle i å utvikle og forvalte et kundeforhold. I tillegg er du med på å få inn nye kunder til Netsecurity, blant annet i tett samarbeid med markedsavdelingen vår.

Bli kjent med noen av selgerne våre

Jon Marius

Jon Marius


Hva er det viktigste en selger i Netsecurity leverer på?

Kundenærhet. Jeg setter meg alltid inn i kundens situasjon innledningsvis; hvor de er i sikkerhetsreisen og hvilke tiltak de allerede har iverksatt. På den måten forstår jeg hvilke løsninger, tjenester og rådgiving de har behov for.  

Hva er det beste med å jobbe i Netsecurity?

Det er utrolig gøy å jobbe innenfor en bransje og fagfelt som er i så stor utvikling, relevant og i nyhetsbildet. I tillegg få lov til å ta del i et selskap i vekst, bidra med min erfaring men samtidig utvikle meg, det er helt fantastisk.

Hvor finner man den beste pizzaen i Oslo?

Den finner du på Vålerenga, nærmeste bestemt på Pizza laPietra. Da kan du sitte utenfor med sola rett i ansiktet og nyte en digg San Remomed pepperoni, pølse og bacon.

Gøran

Gøran


Hvordan er det å være selger i Netsecurity?

Jeg kom inn i Netsecurity uten noe bransjeerfaring, og jeg er et eksempel på at du kan lykkes i en teknisk bransje så lenge du har rett fokus og et ønske om å lykkes. Å være selger er for meg vel så mye å være en rådgiver, se behovene til kunden, på mange måter fungerer du jo som «kundens representant» i Netsecurity.

Hva er det beste med å jobbe i Netsecurity?

Du jobber med mennesker som har dette som mer enn en jobb, de er så stort engasjement og det er veldig kult. Vi jobber jo innenfor et fagfelt som har stor etterspørsel der det skjer ting i stor fart. Og slik er vi som selskap også – vi er lettbente, innovative, snur oss stadig rundt. Ikke sjelden våkner vi opp til en nyhet som gjør at arbeidsdagen blir helt annerledes enn den gjorde i går.

Har du en godt bevart hemmelighet om Bergen?

Bergensere snakker mindre enn folk flest tror, problemet er bare at alle er født med utestemme.

Toril Jensvold

Toril


Hva er det beste med jobben din?

Først og fremst er det utrolig spennende å jobbe i et selskap i vekst, vi utvikler oss sammen. Sikkerhet er et område i stor utvikling, da er det gøy at vi er et agilt og lettbent selskap – samtidig som vi har en strategi og en klar retning.

Er det vanskelig å selge inn sikkerhet til kunder?

Jeg opplever generelt en stor etterspørsel og interesse hos kundene – de har både behov for hjelp, og alle trenger å forstå mer av hva it-sikkerhet betyr for dem. Så jobben handler ikke om å overbevise om at de har et behov, men mer vise på hvilken måte vi kan hjelpe dem.

5 kjappe om Toril:

Sjøen eller fjellet? Begge.
Syden eller Norgesferie? Norgesferie.
Android eller Apple? Apple.
Forrett eller dessert? Dessert - med sjokolade.
Erna eller Jonas? Har mer sansen for Erna

Øystein

Øystein


Du er jo opprinnelig en tekniker, men jobber i dag med salg. Hvordan har det seg?

Ja, jeg startet som konsulent og jobbet som det i mange år. Så har jeg gradvis sklidd mer og mer over til salg. Min erfaring er at konsulenter kan fungere svært godt i en salgsrolle, siden de sitter på mye fagkunnskap. I dag er det helt nødvendig for å kunne bygge tillit i salgsrelasjoner.

Hva er det beste med jobben din?

Vi har nå en stor portefølje av produkter og tjenester som vi kan levere, og det gjør det enkelt å dekke svært mange kundebehov. Alt fra driftstjenester fra eget datasenter, konsulentbistand, leveranse av nytt utstyr, i tillegg til alle sikkerhetstjenestene våre. Når vi har så mange dyktige konsulenter, gir det meg en trygghet på innsalg av hele tjeneste- og produktporteføljen vår. I tillegg er Netsecurity et innovativt selskap, som ligger helt i front når det gjelder utvikling av nye sikkerhetsprodukter- og tjenester.

5 kjappe om Øystein

Sjøen eller fjellet? Det må nok bli sjøen, ja.
Syden eller Norgesferie? Norge, uten tvil! 
Android eller Apple? Apple er totalt bannlyst i vårt hus. 
Forrett eller dessert? Sjøkreps, både som forrett og dessert. 
Erna eller Jonas? Det beste ville vært om de kunne gått i regjering sammen...

Kjersti Coward

 

Kjersti Coward

HR-sjef
+47 454 50 100
rekruttering@netsecurity.no

Lurer du på noe?

Ønsker du å høre mer om karrieremuligheter hos oss? Ta gjerne kontakt med oss.

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

 

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm