Skip to main content

Norges fremste kompetansehus på Palo Alto Networks

Palo Alto Networks er en ledende leverandør av cybersikkerhetsløsninger. Deres produkter og tjenester er designet for å beskytte organisasjoner mot stadig mer sofistikerte trusler. Med fokus på innovasjon og bruk av avansert teknologi, tilbyr de løsninger som omfatter brannmurer, sky-sikkerhet, endepunktbeskyttelse og mye mer.

15 års erfaring med Palo Alto Networks

I mer enn 15 år har vi hjulpet norske bedrifter med å sikre deres nettverk og data uavhengig av hvor den ansatte eller informasjonen måtte befinne seg – på hjemmekontor, i datasenteret eller i skyen. Løsningene strekker seg fra endepunktet til sky eller kritisk infrastruktur for store offentlige virksomheter. 

Vi har bred ekspertise og lang erfaring med implementering og administrasjon av deres løsninger, og har sertifiserte Palo Alto Network-personell på alle våre kontorer i Norge. 

Jarle Bjørntvedt_rund-1-1

En av de første i Norge som fikk
øynene opp for Palo Alto Networks,
er Jarle Tiller Bjørntvedt,
CTO i Netsecurity.

Vi er Norges eneste Palo Alto Networks Certified Professional Services Partner (CPSP)

Å være en Palo Alto Networks Certified Professional Services Partner betyr at vi over tid har levert profesjonelle tjenester og ekspertise i verdensklasse.

Som CPSP-partner er vi forpliktet å levere sertifiserte teknikere på alle områder av Palo Alto Networks' portefølje. Vi benytter alltid godkjent rammeverk fra Palo Alto Networks og implementerer dette i henhold til "best practice". Det innebærer også at prosjektene leveres på en standardisert måte hvor vi i felleskap definerer en kravspesifikasjon for løsningen og en prosjektplan. Rammeverket vi benytter gir en konsekvent implementering, kunnskapsoverføring og full dokumentasjon til deg som kunde. Vi er en partner som hjelper deg med å holde blikket mot fremtiden.

Hva tilbyr vi?

Implementering og integrasjon

Vi hjelper kunder med å implementere og integrere Palo Alto Networks-løsninger på en måte som sikrer minimal forstyrrelse av deres daglige drift. Vi tilpasser hver implementering til kundens spesifikke behov og eksisterende IT-infrastruktur.

Overvåking og vedlikehold

I Netsecurity har vi koblet vår sikkerhetsovervåkingstjeneste (Security Operations Center - SOC) mot Cortex XDR, som er Palo Alto Networks sin plattform for håndtering av både endepunkter, identitet, sky, og nettverk/brannmur. Det gjør at vi har en av verdens raskeste responstider med en gjennomsnittlig løsningstid på under 5 minutter fra en alarm går til saken er løst og lukket, såkalt MTTR (Mean Time To Resolve).

Rådgivning og opplæring

Vi gir også omfattende rådgivning og opplæring for å sikre at kundene våre er i stand til å bruke sine Palo Alto Networks-løsninger effektivt. Våre eksperter holder kurs og workshops som dekker alt fra grunnleggende bruk til avansert trusselhåndtering.

palo alto brand logo colors

 

  • Strata: Brannmur, VM, Panorama
  • Cortex: XDR, XSOAR, XSIAM, XPANSE
  • Prisma: Cloud, CASB, SAAS

Døgnbemannet norsk supportsenter

Vedlikehold av sikkerhetsinfrastruktur er topp prioritet for enhver organisasjon, og dersom det oppstår problemer, er det viktig å få hjelp raskt. 

Netsecurity er et såkalt "Palo Alto Networks Authorized Support Center" (ASC), som betyr at vi kan håndtere supportsaker selv lokalt i Norge. De sakene vi ikke klarer å løse selv, tar vi selv videre til 3. linjesupport hos Palo Alto Networks, noe som sikrer en rask respons for kundene våre.

Vi tilbyr også support og ekspertise etter at leveransen er på plass. Vårt operation team har dedikerte sertifiseringer for å tilfredsstille Palo Alto Networks høye krav til et Authorized Support Center (ASC).

Vårt kundeløfte

left-quote Created with Sketch.

Vårt mål er at vi skal levere support og ekspertise som langt overgår våre kunders forventninger. Det gjør vi med løpende respons og løsning på problemene dine med høyest mulig servicekvalitet og med høyt sertifiserte ansatte.

Norges første Palo Alto Networks Managed Security Service Providers (MSSP)

Etterspørsel etter sikkerhet levert som en tjeneste øker veldig, og Netsecurity har som Norges første tatt steget til å bli en godkjent Managed Security Services Provider for Palo Alto Networks. Vi leverer fortsatt Palo Alto Networks’ løsninger til både store og mellomstore bedrifter og offentlige virksomheter, men vi investerer for å imøtekomme den økte etterspørselen etter sikkerhetstjenester.

Når du kjøper løsningene fra Palo Alto Networks som en tjeneste, betyr det at kundene får markedets fremste sikkerhetsløsninger som til enhver tid er oppdatert med trusselinformasjon og de nyeste beskyttelsestiltakene. Du slipper med andre ord å eie løsningen selv eller å investere i sikkerhetskompetanse internt.

Netsecurity er Palo Alto Networks største kompetansesenter i Norge

Netsecurity skal være Norges største kompetansesenter på Palo Alto Networks produkter og løsninger. Mange ansatte i Netsecurity, teknisk, salg og administrasjon har minst én sertifisering. Dette ser vi på som viktig for å danne en felles forståelse og kultur av hva Palo Alto Networks bidrar med i samfunnet. Majoriteten er høyt kompetente og sertifiserte konsulenter, som bistår våre Palo Alto Networks kunder daglig.

Det har resultert i mange priser, blant annet Årets Partner i Nord-Europa. Vi er Norges eneste Authorized Support Center ELITE for Palo Alto Networks.

Les også: Ikke tilfeldig at vi har blitt et av Norges fremste kompetansehus på Palo Alto Networks.

Filip Vamnes

Filip Vamnes er Cyber Security Engineer & Analyst
i Netsecurity og er en av de som jobber operativt
med Palo Alto Networks-plattformen

 

Jens Elmholt Birkeland

Jens Elmholt Birkeland

+47 920 23 456
jensb@netsecurity.no

Ta kontakt med oss

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

 

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm