Skip to main content

Ønsker du en karriere innen it-sikkerhet?

Hos oss blir du en del av et innovativt fagmiljø

Å jobbe med it-sikkerhet betyr å jobbe i en bransje med full fart opp og frem, der etterspørselen etter kompetanse og tjenester bare øker for hvert år. Netsecurity er et selskap der innovasjon både blir applaudert og oppfordret til; vi er ikke altfor store, hvilket gjør at vi er organiske og alle ansatte er med på å utvikle selskapet og hva vi leverer til våre kunder. 

Vi er stolte av å ha samlet et solid og sterkt fagmiljø innen sikkerhet hos oss. Vi rekrutterer aktivt hvert år blant annet fra sikkerhets- og it-studier blant annet ved Universitetet i Agder, NTNU og Noroff.

Vi lager karriereveier for alle ansatte

Vi ønsker at ansatte skal utvikle seg etter eget ønske og faglig kompetanse. De fleste ønsker å få nye utfordringer og erfaringer underveis i et yrkesliv. Derfor lager vi karriereveier for alle ansatte, som vi følger opp jevnlig. Hos oss er mulighetene mange, både om du ønsker å være spesialist, generalist, stå på flere ben eller bytte faglig beite. 

Kollegaer i Netsecurity på teambuilding


Å jobbe som selger

Kundene våre er ute etter ekspertise og tjenester innenfor it-sikkerhet, men trenger hjelp med å navigere i en verden med mange muligheter, og mange faremomenter. Det er der våre selgere kommer inn – de er det viktigste bindeleddet mellom oss som selskap og våre kunder. 

 Å lykkes som selger hos oss, handler først og fremst om å være god med mennesker.

Å jobbe som teknisk konsulent

Alle bedrifter trenger hjelp til å implementere og vedlikeholde teknisk utstyr, men de færreste bedrifter har ressurser eller kompetanse til dette internt.

Våre tekniske konsulenter hjelper våre kunder med å gjøre dette på en forsvarlig måte.

Å jobbe som strategisk rådgiver

Stadig flere bedrifter frykter et cyberangrep. Samtidig har mange bedrifter liten oversikt og forståelse selv over risiko, eller en plan for hva de skal gjøre den dagen de blir rammet.

Rådgivernes viktigste jobb er å gi kunden forståelse over risiko, samt kartlegge de viktigste verdiene og tiltakene for å beskytte dem. 

Å jobbe hos oss i studietiden

Hos oss har du mange muligheter, enten du ønsker erfaring som rådgiver, konsulent eller utvikler. Vi har i mange år hatt studenter som har jobbet deltid, hatt praksisplass eller vært hos oss som en del av bachelor- eller masteroppgave.

En slik utveksling gir læring og berikelse både for studentene og oss som selskap – og innimellom fører det også til et jobbtilbud.

Kjersti Coward

 

Kjersti Coward

HR-sjef
+47 454 50 100
rekruttering@netsecurity.no

Lurer du på noe?

Ønsker du å høre mer om karrieremuligheter hos oss? Ta gjerne kontakt med oss.

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm