""
Skip to main content

    Netsecurity ønsker deg og dine en fredelig jul og et godt nytt år.

    Vi har de siste 2 årene blitt vant til en ny hverdag med hjemmekontor og nye løsninger for digital samhandling. Denne tiden har også vist oss hvor sårbar en irreversibel digitalisering av samfunnet kan gjøre oss. Kriminelle og statlige aktører plukker lavt-hengende frukter, og disse uønskede aktørene skaper enda mer uforutsigbarhet i en tid hvor vi har hatt mer enn nok med å håndtere en pandemi og den nye hverdagen. 

    Vi har det siste året sett en dramatisk økning i antall cyberangrep og hendelser. Da gjør det meg ekstra stolt å kunne lede 70 høyt kompetente medarbeidere i et selskap hvis misjon er å redusere og håndtere risiko knyttet til uønskede cyberhendelser. Vi ser vårt arbeid som et samfunnsoppdrag hvor vi bidrar til å sikre at virksomheter kan digitalisere med minst mulig risiko for at uønskede cyberhendelser begrenser virksomhetenes muligheter.

    Netsecurity har det siste året fortsatt sin reise med utvikling av organisasjon og tjenester. Vi har aldri vært bedre sertifisert som selskap og ansatte. Konsulenttjenester er utvidet med strategisk rådgivning. Vi har videreutviklet sikkerhetsovervåkning inkludert trusseletterretning som tjeneste, lansert ny sikker backuptjeneste og oppnådd Gasellestatus for sjette året på rad.

    Julehøytiden innebærer for de fleste av oss tid med familie og venner, god mat og fredelige stunder. Dette gjelder dessverre ikke alle i en verden hvor krisene kan se ut til å treffe hyppigere enn noen gang tidligere. Julegaven fra Netsecurity i år går derfor til Leger Uten Grenser som gjør en fantastisk jobb med å redde liv i kriser, krig og katastrofer. Vi håper vårt bidrag kan være med å hjelpe mennesker som ikke har det like trygt og godt som oss.

    0784

    NSM advarer mot cyberoperasjoner i julen

    Netsecurity holder åpent 24/7 hele året for avtalekunder.  Ta kontakt på via avtale kanaler hvis du opplever uønskede cyberhendelser. 

    Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke deg for tilliten du har vist oss 2021. 

    Les mer her

    Meld deg på en våre varslinger eller nyhetsbrev nå

    Sikkerhetsvarsler

    Netsecurity sørger for at du får varsler om de viktigste hendelsene innenfor cybersikkerhet. Ved å abonnere på sikkerhetsvarsler, blir du raskt varslet om sårbarhet og hvilke tjenester og produkter som er påvirket samt hvilke tiltak du kan innføre. Du har også muligheten til å få rask hjelp fra oss i Netsecurity-teamet.

    Fagblogg

    Vi ønsker alltid å dele vår kunnskap gjennom kvalitetsartikler. Her byr vi på trender og mer dyptgående fagartikler innen cybersikkerhet, i tillegg til case studier og kundehistorier.

    Nyheter

    Gjennom vårt nyhetsløp kan du følge med på eventer, webinarer og være oppdatert på nyheter om Netsecurity.

    Meld deg på her

    Digital_Signatur_Bedrift_Jul_I_År_Misteltein

    New call-to-action

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm