Hvis uhellet er ute vil Netsecurity Disaster Recovery sikre at hele ditt IT-miljø er oppe igjen i løpet av minutter.  Disaster Recovery kjøres fra vårt datasenter og sikrer at du unngår driftsstans og kostbar nedetid for dine systemer.

Tjenesten baserer seg på replikering av kritiske servere til våre driftssentre over en sikker VPN-forbindelse. Her benytter vi oss av programvare fra produsenten Veeam, som de siste årene har markert seg som den ledende aktøren i markedet for slike løsninger. I en katastrofesituasjon vil driftsmiljøet startes opp fra en replikert kopi i vårt virtuelle driftsmiljø, og serverne vil i løpet av noen få minutter være tilgjengelige over VPN-forbindelsen. Netsecurity benytter ikke andre lagringsløsninger enn de vi selv har full kontroll på, og som befinner seg i våre driftsmiljøer i Norge.

Ta kontakt med oss for tilbud på Disaster Recovery

 

New call-to-action

Sårbarheter & konsekvenser

UNDER ANGREP?

Netsecurity hendeleshåndteringsteam (Incident Response Team) gir deg ekspertisen og hjelpen du trenger for raskest mulig å etablere normal forretningsdrift ved en sikkerhetshendelse.

92 24 7 365

irt@netsecurity.no

Offentlig PGP-nøkkel