<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SecurityScorecard

Forstå og reduser risiko hos deg selv, dine leverandører og dine samarbeidspartnere.

Et trusselbilde i konstant utvikling utgjør en økende risiko for din bedrift og de selskapene du samarbeider med. SecurityScorecard samler inn tilgjengelige data om sårbarheter, aktive exploits og avanserte trusler som hjelper deg å styrke sikkerheten din, sett fra utsiden, slik at du kan se det som samme som angriperne ser.

macbook

Umiddelbart synlighet over hele økosystemet

SecurityScorecard gir deg komplett synlighet over hele økosystemet av leverandører og partnere, og deg selv. Et enkelt og intuitivt dashboard viser forretningskritisk informasjon som f.eks. leverandører som utgjør en høy risiko, kritiske og vanlige sikkerhetsbrudd og prediktiv innsikt for din portefølje av selskaper.

screenshot

Vurdér cybersikkerheten hos dine tredjeparter

Se individuelle scorecards og identifiser sikkerhetsutfordringer hos dine leverandører og partnere som utgjør en risiko for deg. Dashboardet viser en generell sikkerhetsscore samt detaljert informasjon for ti forskjellige risikofaktorer som kan drilles ned i for å lett finne alvorlighetsgrad, IP addresser m.m.

screen2

Oppdag og håndter risiko fra dine leverandører og underleverandører

Håndtér fjerdeparts risiko med Automativ Vendor Detection (AVD™).  AVD bruker non-intrusive metoder og diverse datakilder for å oppdage hvilke leverandører dine leverandører igjen bruker. Disse kan da legges til din portefølje for å sikre at du ikke direkte eller indirekte samarbeider med selskaper som har en dårlig sikkerhetsstatus.

avd

Lag en plan for å vedlikehold og forbedre sikkerheten

Score Planner lager automatisk en anbefalt handlingsplan for bedre sikkerheten.

score

 

Netsecurity er Managed Service Provider for SecurityScorecard og leverer dette som en tjeneste, ofte sammen med penetrasjontesting og/eller rekognosering for å gi våre kunder en solid, løpende forståelse sin egen sikkerhet

Vi starter ofte en kundedialog med ta en førstegangs-gradering slik at vi har et felles utgangspunkt for videre samarbeid.

 

Gradér min bedrift

 

Se leverandørens nettside: securityscorecard.com

Kontakt oss