Skip to main content

    Pressemelding

    Netsecurity har oppnådd ISO27001 sertifisering

    Oslo 23. mars 2021

    Netsecurity bekrefter sin posisjon som en ledende leverandør av cybersikkerhetstjenester ved å oppnå ISO27001 sertifisering for salg, leveranse, drift og rådgiving innen Cybersikkerhet og IT.

    Netsecurity mottok i oktober 2020 anerkjennelse fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) som første selskap i sin kategori til å motta godkjennelse fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) i NSMs godkjenningsordning for hendelseshåndtering. Selskapet har nå i tillegg oppnådd ISO 27001 sertifisering for salg, leveranse, drift og rådgiving innen Cybersikkerhet og IT.

    «Våre kunder stiller naturlig nok krav til at vi som en ledende cybersikkerhetsaktør kan dokumentere at selskapet har veletablerte rutiner og prosedyrer. Netsecurity har etablert og implementert et styringssystem for informasjonssikkerhet (ISMS) tilsvarende det vi leverer til våre kunder. ISO27001 sertifiseringen bekrefter at vårt styringssystem følger beste praksis og vil gjennom jevnlig revisjon og kontinuerlig forbedring sikre at våre kunder kan stole på at vi leverer i henhold til de krav som stilles til aktører innen cybersikkerhet», sier Jan Søgaard administrerende direktør i Netsecurity.

    «Vi er opptatt av å stille samme krav til oss selv som de våre kunder stilles overfor. Sikkerhetsarbeidet skal være bygget på beste praksis og vi må adressere identifisert risiko med hensiktsmessige og målbare tiltak.», sier Tor Vigesdal CISO i Netsecurity.


    Pressekontakt
    Jan Søgaard
    Administrerende direktør
    jan.sogaard@netsecurity.no | 90108727

    Om Netsecurity AS
    Netsecurity AS er et norsk cybersikkerhetsselskap etablert i 2009, eid av Agder Energi og ansatte. Selskapet leverer tjenester, løsninger og produkter som gjør at virksomheter og organisasjoner kan arbeide sikkert på nett. Netsecurity har egne kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Grimstad og Stavanger. Les mer om Netsecurity på http://www.netsecurity.no

     

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm