Skip to main content

    Netsecurity er valgt som leverandør av sikkerhetsovervåking og hendeleshåndtering av GlobalConnect med sine 30 000 kunder. Vi er stolte og ydmyke, dette betyr mye for oss. Men viktigst av alt: Dette vil bety økt trygghet for kunder av GlobalConnect i deres digitale hverdag. Vi gleder oss veldig til dette samarbeidet, forteller daglig leder Jan Søgaard i Netsecurity. 

    Kunder av GlobalConnect får både tilgang til Sikkerhetsovervåking (MDR) og hendelseshåndtering-team (IRT) fra Netsecurity. Det betyr overvåking som både avdekker og responderer på mistenkelig aktivitet 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Og dersom du blir utsatt for et angrep, får du hjelp av Netsecuritys høyt sertifiserte og erfarne sikkerhetskonsulenter. Dette er tjenester som gir et høyt sikkerhetsnivå, særlig når det kombineres med GlobalConnects portefølje innenfor perimetersikring, som blant annet nettsentriske eller lokale brannmurer, samt sikkerhetskopiering av data.

    - Våre kunder har etterspurt flere sikkerhetsprodukter i vår portefølje, og gjennom partnerskapet med Netsecurity får vi muligheten til å tilby en rekke innovative og gjennomprøvde løsninger som ytterligere styrker porteføljen vår, sier Charlotta Rehman, administrerende direktør i GlobalConnect Norge.

    Les hele pressemeldingen om samarbeidet på GlobalConnect sine sider

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm