Våre tjenester

Identifisere og kartlegge

Strategisk rådgivning

Implementere de riktige tiltakene som sørger for at virksomheten har god nok sikkerhet basert på de verdiene som skal sikres, de krav man er underlagt og virksomhetens risikoakseptanse. 

Sikker OT

Vi hjelper virksomheter med å tenke sikkerhet gjennom hele verdikjeden. OT-sikkerhet beskytter forretningskritiske prosesser, systemer og mennesker, og reduserer sårbarheter og hendelser.

Sikkerhetsrekognisering

Se bedriften din fra en hackers standpunkt. Å kartlegge angrepsflaten er essensielt for å forstå hvor en angriper vil fokusere sin innsats og hvilke elementer det er lurt å starte en penetrasjonstest mot.

Phishing

Angripere vil alltid lete etter den enkleste veien inn i ditt system, og denne veien er ofte gjennom dine ansatte. Ved å sende ondsinnede eposter, SMS eller andre meldinger kan kriminelle aktører oppnå en vei inn i dine systemer.

Penetrasjonstesting

De fleste organisasjoner mangler tiden, ressursene og kompetansen som kreves for å holde IT-systemene sine sikre. Ved et cyberangrep kan dette føre til inntektstap, kompromittering av sensitive data, og nedetid.

Skysikkerhet

Etter hvert som bedrifter får et større fotavtrykk i skyen må de sørge for at både infrastrukturen og applikasjonene er tilstrekkelig sikret. Da anbefaler vi en helhetlig sikring av skytjenester.

Brannmurrevisjon

En brannmur klarer seg ikke alene. Brannmurer krever kontinuerlig kontroll og oppdatering for å kunne gi optimal sikkerhet for din bedrift. Netsecurity anbefaler derfor jevnlig brannmur revisjon.

Sikkerhetsrapport

Identifiserer mulige trusler og forretningsmessige utfordringer. Som en uavhengig tredjepart tilbyr vi nettverks- og sikkerhetsrapporter som identifiserer mulige trusler og forretningsmessige utfordringer i nettet.

New call-to-action