GlobalConnect inngår partnerskap med Netsecurity

Netsecurity er valgt som leverandør av sikkerhetsovervåking og hendeleshåndtering av GlobalConnect med sine 30 000 kunder. – Vi er stolte og ydmyke, dette betyr mye for oss. Men viktigst av alt: Dette vil bety økt trygghet for kunder av GlobalConnect i deres digitale hverdag. Vi gleder oss veldig til dette samarbeidet, forteller daglig leder Jan Søgaard i Netsecurity. 

Kunder av GlobalConnect får både tilgang til Sikkerhetsovervåking (MDR) og hendelseshåndtering-team (IRT) fra Netsecurity. Det betyr overvåking som både avdekker og responderer på mistenkelig aktivitet 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Og dersom du blir utsatt for et angrep, får du hjelp av Netsecuritys høyt sertifiserte og erfarne sikkerhetskonsulenter.

Dette er tjenester som gir et høyt sikkerhetsnivå, særlig når det kombineres med GlobalConnects portefølje innenfor perimetersikring, som blant annet nettsentriske eller lokale brannmurer, samt sikkerhetskopiering av data.

- Våre kunder har etterspurt flere sikkerhetsprodukter i vår portefølje, og gjennom partnerskapet med Netsecurity får vi muligheten til å tilby en rekke innovative og gjennomprøvde løsninger som ytterligere styrker porteføljen vår, sier Charlotta Rehman, administrerende direktør i GlobalConnect Norge.

Les hele pressemeldingen om samarbeidet på GlobalConnect sine sider

Adm. dir. i GlobalConnect Norge, Charlotta Rehman

Charlotta Rehman, Administrerende direktør i GlobalConnect Norge

Jens Elmholt Birkeland

 

Jens Elmholt Birkeland

+47 920 23 456 
jensb@netsecurity.no

Vil du høre mer om våre sikkerhetstjenester?

Oslo

Lilleakerveien 2D

0283 Oslo

 

 

Oslo

Sandstuveien 70

Inngang F

0680 Oslo

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm