Gå rett til webinarer eller e-bøker

 

Kundecaser

Kragerø kommune
Kragerø kommune opplever økt trygghet med Netsecurity på laget

– Jeg tror mange kommuner ville fått en aha-opplevelse hvis de så hvor mye aktivitet som foregikk, sier Adam. – Det er sikkert kommuner i dag som er hacket uten at de vet om det. For Kragerø kommune er Netsecurity ingen hvilepute, men en god partner å ha på laget. 

Kruse Smith
Samarbeid med Netsecurity frigjør ressurser for Kruse Smith

– Vi ser mange forsøk daglig på å bryte seg inn i våre systemer, så det er helt klart kritisk for oss å ha et høyt fokus på sikkerhet, sier Harry Ljosdal, it-leder i Kruse Smith.

Carl Arne Fladmark i Embriq
Embriq valgte Netsecurity som sin partner på it-sikkerhet

Siden vi jobber med kritisk infrastruktur, er it-sikkerhet høyt prioritert. Alle våre systemer må være robuste og kunne stå imot angrep, sier Carl Arne Fladmark i Embriq.

ccb-case2
CCB valgte sikkerhetsovervåkning fra Netsecurity

– Vi merker absolutt at det er andre tider nå. Vi vedlikeholder rigger og fartøy for offshore, så det er klart at vi er et mål for sabotasje og angrep. Det betyr at vi må jobbe ekstra godt med sikkerhet, i alle ledd, forteller IT-sjef Thomas Sekkingstad.

ingunn-case
To stjålne mailkontoer førte til 5 millioner spam-meldinger og stengt mailsystem

For noen år siden ble Kristiansand kommune offer for et phishing-angrep. Informasjon kom på avveie via to mailkontoer, og på kort tid hadde kommunen sendt ut 5 millioner spam-meldinger til hele Norge.

case-mester-gronn-ressursside
Sikkerhet med teknologisk nytenkning fra Palo Alto Networks og Netsecurity

Når det gjelder IT-sikkerhet, er Arve Siitonen klar på at han ønsker å samarbeide med de beste. Mester Grønn startet derfor sitt samarbeid med Netsecurity for seks år siden, og har siden den gang benyttet seg av brannmurløsninger basert på Palo Alto Networks’ teknologi.

case study - Netsecurity_Multiconsult-ressursside
Utfordringen: Stadig nye krav og utfordringer til IT-sikkerhet

Da Multiconsult så behovet for et døgnoperativt sikkerhetsoperasjonssenter, stod valget mellom å drifte det selv eller overlate det til en ekstern samarbeidspartner. Nå driftes sikkerhetsoperasjonssenteret deres, som så dagens lys i mai 2020, av Netsecurity.

 

 

Webinarer

Frank Kirkeng-webinar-1
Sikkerhetsovervåking – hva vet vi om cyberangrep i dag?  

2. desember 2022

Frank Kirkeng og Henrik Byberg forteller i dette webinaret om hva vi vet om cyberangrep i dag,  hvordan sikkerhetsovervåking er i dag i forhold til tidligere og hvordan din bedrift enkelt kan komme i gang.

Frokostseminar-Raymond-red
Cybertrusselen: Hva bør norske virksomheter gjøre nå? 

24. november 2022

NSM oppfordrer alle norske virksomheter til å øke sin motstandsevne mot cyberangrep. Forsvaret, NSM og våre egne sikkerhetseksperter John-André Bjørkhaug og Robert Sagmo gir deg i dette webinaret et innblikk i en verden vi frykter, men mange av oss vet for lite om.

Robert sagmo-1-1
IRT - Incident Response Team

01. mars 2022

Vegard Vaage, leder for Red Team, Tostein Mauseth, leder for hendelseshåndtering og Robert Sagmo, senior konsulent deler sine erfaringer om hvordan angrepene foregår og hvor viktig det er å være forberedt.

Terje header tilpasset
MDR - Managed detection and response

24. februar 2022

Frank Kirkeng og Terje Vernholt forteller i dette webinaret om hvor vanlig cyberangrep er, hvor raskt angripere får fotfeste i IT systemene dine og hvor vanskelig det er å få tatt de kriminelle når angrepet er utført.

Skjermbilde 2021-11-11 kl. 10.30.26
Ransomware Protection

9.november 2021

Helge Kveseth, Salgsingeniør i Rubrik, og Frank Kirkeng, Leder av Netsecurity Secure Operations viser hvordan sikker databehandling, orkestrering og automasjon kan beskytte norske virksomheter mot både løsepengeangrep og andre cyberhendelser.

Webinar - NaaS Juni 2021-thumb
Network as a Service (NaaS)

16. juni 2021

Netsecuritys egen CTO Jarle Tiller Bjørntvedt og Country Manager i Extreme Networks Tor Kristjan Heiberg gir deg et unikt innblikk i Network as a Service.

Webinar - Incident Response Juni 2021-thumb
Incident Response

9. juni 2021

Netsecurity Incident Response Team (IRT) ved Teamlead Torstein Mauseth forteller om hverdagen i frontlinja når en alvorlig hendelse rammer en virksomhet.

Recording (1)-thumb
Sikkerhetsovervåking i Microsoft miljø

2. juni 2021

Henrik Byberg, SOC Manager, og Jonny Hjortland, Senior Cloud Architect viser hvordan Netsecurity jobber med å detektere og håndtere hendelser og gir dere et innblikk i trusselbildet norske virksomheter står overfor i dag.

iot header
IoT Sikkerhet

6. mai 2021

IoT sikkerhet er viktig for oss i Netsecurity og derfor gjennomførte vi et webinar sammen med vår gode partner Palo Alto Networks.

Hendelseshandtering27okt2020
Hendelseshåndtering (Incident response)

27. oktober 2020

Netsecurity Incident Response Team (IRT) ved Teamlead Torstein Mauseth forteller om hverdagen i frontlinja når en alvorlig hendelse rammer en virksomhet. ...

Hendelseshandtering27okt2020
SOC 2.0

28. oktober 2020

Tor Vigesdal, Netsecurity sin egen CISO gir dere et innblikk i trusselbildet norske virksomheter står overfor i dag.

 

E-bøker