<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Når er det din tur til å bli hacket? - Netsecurity deler sin kompetanse om MDR & IRT

Netsecurity 09. feb 2022


"Vi har ikke blitt hacket enda, så noe gjør vi vel riktig?" er en tanke som kan ha dukket opp hos mange. Dessverre så kan dette være en farlig tankegang som ikke blir motbevist før man står midt i driftskritisk situasjon.

I februar og mars vil vi i Netsecurity dele vår kompetanse med deg gjennom to webinarer. Vi beveger oss inn i fagfeltene manage, detection & response (MDR) og incident response team (IRT). Du som er virksomhetsleder eller sikkerhetsansvarlig får viktig innsikt i hvordan cyberangrep skjer, hvordan man kan unngå dem og hvordan du skal håndtere det hvis du blir utsatt for angrep.

Webinaret om MDR kjøres 24 februar, og IRT kan du se 1 mars.

Manage, detection & response webinar

Når ønsker du å oppdage at virksomheten er blitt hacket?

Våre kunder opplevde ca 50.000 alarmer i desember. De fleste var ikke så kritiske. Noen få kunne derimot fått store konsekvenser dersom Netsecurity ikke var på vakt og avdekket disse angrepene i en tidlig fase. 

Frank Kirkeng og Terje Vernholt forteller i dette webinaret om hvor vanlig cyberangrep er, hvor raskt angripere får fotfeste i IT systemene dine og hvor vanskelig det er å få tatt de kriminelle når angrepet er utført.

Hvem er der for dere når alarmen går?

Meld deg på i dag!

Incident response team webinar

Klar for angrep? Store verdier står på spill. Vi forteller deg hvordan du kan sikre deg.

OM det kommer et angrep er ikke lenger spørsmålet. Det handler om NÅR.

Digital utpressing er noe det ikke snakkes så mye om, men det er et enormt problem, og store verdier går tapt hvert år.

Vegard Vaage, leder for Red Team, Tostein Maurseth, leder for hendelseshåndtering og Robert Sagmo, senior konsulent deler sine erfaringer om hvordan angrepene foregår og hvor viktig det er å være forberedt.

Meld deg på i dag!

 

New call-to-action