Fagdager om IT-sikkerhet i Bergen, Stavanger, Oslo og Kristiansand

Netsecurity 31. mai 2022


Stadig flere bedrifter blir hacket, og mørketallene er store. Vi inviterer til fagdager i Bergen, Stavanger, Oslo og Kristiansand med våre eksperter innen it-sikkerhet, slik at du får god oversikt over hva din bedrift bør og kan gjøre for å sikre dere mot angrep.

Vi vil gi deg overblikk over det generelle trusselbildet samt høre innlegg fra våre eksperter innen skysikkerhet, beredskapsplanlegging, kunstig intelligens i sikkerhetsløsninger og penetrasjonstesting. Dagen arrangeres av Netsecurity og våre partnere. Netsecurity har i mer enn 10 år tilbudt ekspertise innen it-sikkerhet.

Bergen

Den 15. juni har du mulighet til å møte Netsecurity i Bergen. Arrangementet finner sted på Salong Bar, og videreføres til Bergenfest hvor A-ha holder konsert.

Vert: Gøran Myrvold.

 

Stavanger

Den 15. juni har du mulighet til å møte Netsecurity i Stavanger. Arrangementet finner sted på følgende adresse: Kanalsletta 4, der vi i tillegg til det får besøk av stand-up komiker Karsten Blomvik og en helgrillet gris fra Haaland.

Verter: Sigbjørn Sørensen og Kenneth Kleppa

 

Oslo

Den 21. juni har du mulighet til å møte Netsecurity i Oslo på Technopolis, Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu. Etterpå drar vi til Sjøflyhavna og nyter en bedre middag sammen.

Vert: Jostein Angeltvedt.

 

Kristiansand

Den 29. juni har du mulighet til å møte Netsecurity i Kristiansand. Programmet består av spennende temaer som AI og maskinlæring, Cloud security med mer. Arrangementet finner sted i Dronningens gate 12 hos Netsecurity. Etterpå drar vi til Bystranda og nyter konsert med Andrea Bocelli

Verter: Øystein Hareide, Jarle Bjørntvedt og Jan Søgaard.

 

Meld deg på her!