<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Buypass

Partner

Buypass Code er en 2-faktor autentiseringsløsning levert som tjeneste med egen applikasjon for mobiltelefon, nettbrett og PC. Du får en egen kryptert kode, via app på mobilen, eller på PC (PKI, ende-til-ende). 2-faktor autentiseringen gir trygghet selv med ansattes passord på avveie. Unik kode hver gang, gir deg som arbeidsgiver kontroll.

Distribusjon og aktivering av app’en kan enten skje ved nedlasting av app på Google play eller Appstore eller sende en SMS med kodeord ”id ” til 1960. Løsningen kan også settes opp for å levere ”offline”-koder til applikasjonen på mobil for situasjoner hvor brukeren ikke har tilgang til GSM/trådløst nettverk.

Betaling skjer basert på antall aktive brukere, og ikke i form av XX antall lisenser man må kjøpe inn. Om en bruker ikke benytter løsningen i en gitt måned vil man altså ikke betale for dette. Buypass Code leveres som en tjeneste, og alt som trengs fra kundens side er installasjon av en Service Connector. Oppsettet til denne Connectoren vil vi produsere ifbm. opprettelsen av kundeforholdet.

 

Se leverandørens nettside: www.buypass.no

Kontakt oss