Vår kompetanse - din sikkerhet

Beskyttelse av informasjon for å ivareta konfidensialitet, integritet og tilgjengeligheten krever spesialkompetanse.  Manglende informasjonssikkerhet kan i tillegg til forretningsmessige konsekvenser, også innebære brudd på ulike lover og forskrifter, slik som Personopplysningsloven med forskrift, IKT-forskriften, Helseregisterloven, med mer.

Vi er din rådgiver innen nettverksdesign og IT-sikkerhet, enten du er et lite selskap eller et stort konsern. Du behøver ikke kjøpe løsningene våre for å gjøre nytte av vår ekspertise. Vi analyserer dine eksisterende løsninger og kommer med forslag til eventuelle forbedringer.

Netsecurity tilbyr unik kompetanse for å revidere, kvalitetssikre, designe og implementere forsvarlig styringssystemer og administrasjon av informasjonssikkerhet, sikkerhetsarkitektur og driftssikre informasjonstekniske løsninger.

UNDER ANGREP?

Netsecurity hendeleshåndteringsteam (Incident Response Team) gir deg ekspertisen og hjelpen du trenger for raskest mulig å etablere normal forretningsdrift ved en sikkerhetshendelse.

92 24 7 365

nirt@netsecurity.no

Offentlig PGP-nøkkel

KJAPPE FAKTA
  • Etablert 2009
  • Hovedfokus IT-sikkerhet
  • Norsk Eid av Agder Energi Venture og ansatte
  • 40 ansatte Oslo, Stavanger, Kristiansand, Grimstad, Bergen