Skip to main content

    Netsecurity er nok en gang godkjent av Kvalitetsordningen til Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Kvalitetsordningens formål er å hjelpe norske hjelpebedrifter med å velge leverandør av it-sikkerhet.

     - At Netsecurity får regodkjenning av oss, innebærer at de fortsatt er blant de leverandørene som sikrer norske digitale verdier. Vi kan ikke ha et godt førstelinjeforsvar mot digitale angrep, uten å kunne spille på lag med våre partnere, sier Reidar Mouhleb, som er ansvarlig for Kvalitetsordningen til NSM.


    Sikkerhetsgodkjent av NSM siden 2020


    Å stå i mot og håndtere cyberhendelser, blir mer og mer komplisert for hvert år. Flere og flere virksomheter ønsker derfor å knytte til seg ekspertise på it-sikkerhet.  Å få en offentlig godkjenning som leverandør av ekspertise på it-sikkerhet, betyr mye for Netsecurity: 

    -  Jeg er veldig stolt av NSMs resertifisering av Netsecurity. Det er en bekreftelse på kvaliteten i arbeidet vårt med å trygge en digital verden, men også en klapp på skulderen til alle våre ansatte. Målet vårt er å fortsette å tilby det beste av ekspertise og tjenester til norske virksomheter i tiden fremover, sier Jan Søgaard, administrerende direktør i Netsecurity.

     

    Om Nasjonal sikkerhetsmyndighets kvalitetsordning  

    Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) har opprettet en godkjenningsordning for leverandører som tilbyr tjenester for håndtering av dataangrep. Målet er å gjøre det enklere for kunder å velge leverandør av it-sikkerhetstjenester. Les mer om ordningen her.

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm