<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Netsecurity stolt sponsor av Sørveiv Tech

Netsecurity 29. okt 2019


Temaet for Norges raskest voksende tech- og næringslivskonferanse i år er den rivende teknologiske utviklingen og hvordan dagens virksomheter kan henge med og møte morgendagen. Netsecurity er med som stolt sponsor.

 

Lær om morgendagen på Sørveiv Tech

30. og 31. oktober står over 50 foredragsholdere fra noen av landets mest vellykkede merkevarer og teknologiselskaper på scenen i Kristiansand. Blant de mange spennende og kompetente foredragsholderne finner vi digitaliseringsminister Nikolai Astrup, Henrik Bunge, CEO i Björn Borg, og Kimberley Lein-Mathisen, CEO i Microsoft Norge.

Sammen med resten av foredragsholderne vil de dele tanker og innsikter om hvordan ny teknologi kan løfte produktiviteten i næringslivet, om ulike digitale forretningsmodeller, hva som rører seg innen cyberkriminalitet, next generation marketing, samt fordeler, muligheter og trusler med kunstig intelligens. Dette er bare noen av de temaene du vil lære mer om i løpet av disse to dagene.

Les mer og meld deg på Sørveiv Tech 2019 her