Skip to main content

    Ny uke, ny mulighet til å møte oss i Netsecurity. Gøran Myrvold og Jostein Angeltvedt stiller opp på Sikkerhetssymposiet i Bergen den 11. mai på Radisson Blu Royal Hotel. Meld deg på i dag!

    "Fra trussel til konsekvens"

    Sikkerhetssymposiet er Dataforeningens konferanse om informasjonssikkerhet under den nasjonale sikkerhetsmåneden. Konferansen samler både beslutningstakere, personvernombud, teknikere og rådgivere under aktuelle og relevante temaer, og støttes aktivt av leverandører og tjenesteytere i bransjen. På konferansen møter du nasjonale og tidvis internasjonale profiler i plenum, og faglige spesialister i parallelle spor. (Kilde: Den Norske Dataforeningen)

    Årets tema: “Fra trussel til konsekvens”

    Vi har de siste ti årene vært igjennom mange teknologiske endringer:

    • redusert fokus på perimetersikring
    • virtualisering
    • bring-your-own-device
    • skygge-IT
    • dramatisk økning i bruk av skytjenester
    • hyper-konvergert infrastruktur
    • dyptgripende regulatoriske endringer som GDPR.

    Ved hver av disse endringene har det vært betydelig usikkerhet om hva dette faktisk vil bety; er det en (for) stor risiko, er det en forretningsmulighet som må gripes med begge hender eller en blanding?

    Ved å reflektere over den reisen vi som område har vært igjennom vil vi være bedre rustet til å takle fremtidens utfordringer. Det er også mye læring å hente av når ting ikke gikk helt etter planen, noe Hydro viste på eksemplarisk vis i 2019. Det er kun ved å lære av våre hendelser at vi kan bli bedre, men i mangel på en havarikommisjon for IT-systemer må vi lære av og med hverandre.

    Kjøp billett her!

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm