Skip to main content

    Å tilby nettverkstjenester er en viktig for Netsecurity som sikkerhetsselskap. I praksis betyr det at kunder kan abonnere på sikre nettverksløsninger fra Netsecurity, i stedet for å administrere og drifte nettverk selv.

     - Gode partnerskap, med blant annet Extreme Networks, er helt sentralt for oss for å kunne tilby og levere disse tjenestene til våre kunder, forklarer daglig leder Jan Søgaard i Netsecurity.

    Fått status som diamantpartner av Extreme Networks

    Denne uken ble Netsecurity som en av veldig få bedrifter i Norden, utnevnt som Diamant-partner av Extreme Networks. Extreme Networks er en anerkjent, internasjonal leverandør av nettverksprodukter.  

    - Det er en stor annerkjennelse å bli diamantpartner. Den får vi på bakgrunn av det arbeidet vi over tid har gjort på både kompetanseutvikling og sertifiseringer, samt utvikling og vekst i det norske markedet, forklarer salgssjef Jostein Angeltvedt

    Anerkjent partner

    Daglig leder i Netsecurity Jan Søgaard, sammen med Tomas Bergmann i Extreme Networks.

    Gir kunden trygghet på oss som leverandør

    Netsecurity er et IT-sikkerhetsselskap, som utvikler tjenester og produkter som sørger for sikkerhet i alle ledd hos kunden. Nettverk er en sentral del av porteføljen: 

     - Én ting er at vi selv er stolte over utnevnelse, men like viktig er det at det vil gi kunden en trygghet på hva vi kan levere – også innen nettverkssikkerhet, avslutter Jan Søgaard.


    Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med sikre nettverksløsninger?

    Ta kontakt her

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm