<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

En av få diamantpartnere på nettverk i Norden

Netsecurity 10. jun 2022


Å tilby nettverkstjenester er en viktig for Netsecurity som sikkerhetsselskap. I praksis betyr det at kunder kan abonnere på sikre nettverksløsninger fra Netsecurity, i stedet for å administrere og drifte nettverk selv.

 - Gode partnerskap, med blant annet Extreme Networks, er helt sentralt for oss for å kunne tilby og levere disse tjenestene til våre kunder, forklarer daglig leder Jan Søgaard i Netsecurity.

Fått status som diamantpartner av Extreme Networks

Denne uken ble Netsecurity som en av veldig få bedrifter i Norden, utnevnt som Diamant-partner av Extreme Networks. Extreme Networks er en anerkjent, internasjonal leverandør av nettverksprodukter.  

- Det er en stor annerkjennelse å bli diamantpartner. Den får vi på bakgrunn av det arbeidet vi over tid har gjort på både kompetanseutvikling og sertifiseringer, samt utvikling og vekst i det norske markedet, forklarer salgssjef Jostein Angeltvedt

Anerkjent partner

Daglig leder i Netsecurity Jan Søgaard, sammen med Tomas Bergmann i Extreme Networks.

Gir kunden trygghet på oss som leverandør

Netsecurity er et IT-sikkerhetsselskap, som utvikler tjenester og produkter som sørger for sikkerhet i alle ledd hos kunden. Nettverk er en sentral del av porteføljen: 

 - Én ting er at vi selv er stolte over utnevnelse, men like viktig er det at det vil gi kunden en trygghet på hva vi kan levere – også innen nettverkssikkerhet, avslutter Jan Søgaard.


Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med sikre nettverksløsninger?

Ta kontakt her