Skip to main content

Firewall: Improving Security Posture and Hardening PAN-OS (EDU-214)

Brannmuradministratorer står nå overfor utfordringen med å identifisere skadelig programvare som allerede har infisert nettverket

Hva vil du lære?

Dette kurset gjør det mulig å effektivt sikre bedriftsnettverket ditt ved å utnytte potensialet til Next Generation FireWall. De fleste brannmurinfrastrukturer har blitt migrert fra en eldre brannmur. Imidlertid beskytter en slik migrering ikke nettverket, da det mangler riktig oppsett av alle trusselforebyggende teknikker som tilbys av Next-Generation FireWall.

Implementering av beste praksis for sikkerhet kan være en alvorlig utfordring, da det ofte er vanskelig å identifisere hvor du skal begynne og hvilken kombinasjon av beste praksis som er tilstrekkelig for miljøet.

På kurset "FireWall Security Best Practices and Threat Prevention" (EDU-214) lærer man derfor ikke bare sikkerhetspraksis, men også metodene for å anvende dem effektivt med minimal innvirkning.

Forkunnskaper

Studentene må ha fullført Firewall Essentials: Configuration and Management (EDU-210). Det er også en fordel å være være kjent med grunnleggende sikkerhetskonsepter og ha erfaring med andre sikkerhetsteknologi (IPS, proxy og innholdsfiltrering).

Kurset passer for sikkerhetsingeniører, sikkerhetsadministratorer, sikkerhetsoperatører, sikkerhetsanalytikere og support.

Kursets moduler

Les mer om kursets moduler her


Videoopptak

Det er umulig å huske alt på en live-trening, så derfor blir nettkurset tatt opp og du får videoen i etterkant. Hvis du vil begynne å studere med en gang, kan vi dele videoene fra et tidligere kurs og gi tilgang til lab umiddelbart når bestillingen din er bekreftet.


Lab-tilgang

Du vil ha tilgang til din egen dedikerte lab som du kan bruke ikke bare i løpet av klassen, men i hele tre måneder uten noen tidsbegrensning. Din virtuelle lab består av en klientarbeidsstasjon, en FireWall, en Extranet-server og Expedition-migreringsverktøyet for praktiske øvelser som beskrevet i labguiden. Som et tillegg har laboratoriet også Minemeld.


Sertifisering

Kurset er ikke knyttet til noen Palo Alto Networks-sertifisering.

pan_gatp_logo_in-cooperation_150

 

 

 

🗓️ Dato: 11. - 15. des

🕐 Tid: 15.00 - 19.00

⏳ Antall dager: 5 halve dager

⌨️ Format: Online kurs

🌐 Språk: Engelsk

💳 Pris: 17.500,-

Har du spørsmål om kurset?

Ta gjerne kontakt med meg!

Meld deg på kurset

Oslo

Drammensveien 288

0283 Oslo

 

Bergen

Sandviksbodene 1

5035 Bergen

Stavanger

Kanalsletta 4

4033 Stavanger

Grimstad

Bark Silas vei 5

4876 Grimstad

Kristiansand

Dronningens gt 12

4610 Kristiansand

Stockholm

Kammakargatan 22

111 40 Stockholm