<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi søker penetrasjonstestere

Netsecurity

Netsecurity har det beste Red Teamet i Norge, og skal nå styrke oss ytterligere.  

Vi søker deg som brenner for hacking og informasjonssikkerhet, som har «rundet» HackTheBox for lenge siden, har hacking som både jobb og hobby, og liker utfordringer. Du er opptatt av å bruke kunnskapene dine til å styrke kundenes sikkerhet, og du vet hvor de etiske grensene går. 

Som penetrasjonstester i Netsecurity vil du delta i spennende prosjekter som involverer rekognosering, penetrasjonstesting, social engineering, IoT/mobil-oppdrag med mer.  

Netsecurity tilbyr konkurransedyktige vilkår, kontinuerlig videreutdanning, frihet under ansvar, fleksibel arbeidstid og et unikt fagmiljø innen informasjonssikkerhet.  

Bakgrunn

Netsecurity AS (orgnr. 993 856 886) er et norsk selskap etablert i 2009, eid av Agder Energi Venture og ansatte. Vi leverer tjenester og løsninger som gjør at virksomheter og organisasjoner kan arbeide sikkert på nett. Dataangrep skal kunne detekteres og stoppes tidlig nok til at konsekvensene ikke blir alvorlige for kundens virksomhet.

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Vi vektlegger særlig kompetanse, integritet og kundenærhet. Vi ansetter de beste og motiverer våre ansette til kontinuerlig læring og forbedring. Vi lever av vårt rykte. Vi bestreber oss på å være nære og tilgjengelige for våre kunder. Vi ønsker oss kunder hvor vi aktivt kan støtte og bistå deres forretning eller virksomhet. Hvis du velger Netsecurity skal du vite at du kan stole på oss og at du får tilgang på markedets beste kompetanse, tjenester og løsninger.

Vi har kunder i hele landet innen offentlig og private sektor. Fellesnevneren for våre kunder er at deres nettverk og sikkerhet er viktig for deres virksomhet.

Viktige hendelser:
1. Stadig voksende miljø (gasellebedrift 5 år på rad) og satser mye på forskning og utvikling av tjenester
2. NSM godkjenning på hendelseshåndtering
3. ISO 27001 sertifisert

Netsecurity har egne kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Grimstad og Stavanger.

Netsecurity har de siste årene markert seg som en leverandør av tekniske disipliner innen cybersikkerhet som SOC, incident response og red teaming. Dette har gitt oss en formidabel vekst, vi har blitt kåret til gasellebedrift de siste fem årene. For å fortsette denne veksten og utvide våre tjenester til å omfatte hele cybersikkerhetsområdet bygger vi nå en rådgivningsenhet. Denne vil levere tjenester innen strategisk cybersikkerhet.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Bachelor eller mastergrad innen IT/teknologi 
 • Erfaring med penetrasjonstesting av nettverk, infrastruktur, applikasjoner, reverse engineering, exploit development, OWASP, m.m. 
 • Scripting og koding
 • Fordel med arbeidserfaring fra f.eks. IT-drift, nettverk og/eller softwareutvikling
 • Kunnskap om digital etterforskning
 • Solid erfaring/forståelse for IT og sikkerhetsarkitektur, metodikk, rammeverk og best practices
 • Eksepsjonell kunnskap innen nettverk, wifi, server, applikasjoner, brannmur, autentisering, skysikkerhet, m.m.
 • Relevante sertifiseringer (SANS/GIAC, Offensive Security)

Personlige egenskaper:

 • Nysgjerrig og kreativ
 • Evne til å jobbe selvstendig, men også som en del av at team
 • Evne til å lære ny teknologi på relativt kort tid
 • Jobber strukturert og metodisk
 • Fungere som en ambassadør for både bedriften og bedriftens tjenester
 • Meget gode ferdigheter innenfor norsk og engelsk

Diverse

 • Må beherske norsk muntlig og skriftlig tilsvarende nivå C1
 • Må kunne sikkerhetsklareres

Vi har en flat organisasjonsstruktur hvor alle blir hørt og har mulighet til å bidra. Vår bedriftskultur innebærer at det er rom for ulike mennesketyper - fellesnevneren er at vi elsker det vi gjør.


Vi ansetter de beste i markedet - på den måten blir vi bedre selv.
Ta kontakt med en av oss for en uforpliktende prat!


Skjema