<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi søker penetrasjonstestere

Netsecurity

Netsecurity har det beste Red Teamet i Norge, og skal nå styrke oss ytterligere.  

Vi søker deg som brenner for hacking og informasjonssikkerhet, som synes HackTheBox og liknende er kjempegøy, ønsker å ha hacking som både jobb og hobby, og liker utfordringer. Du er opptatt av å bruke kunnskapene dine til å styrke kundenes sikkerhet, og du vet hvor de etiske grensene går. Kvinner oppfordres til å søke.

Netsecurity har kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Grimstad, og arbeidsplassen din kan være tilknyttet hvilket som helst av disse kontorene. For den rette kandidaten kan andre kontorløsninger vurderes.

Som penetrasjonstester i Netsecurity vil du delta i spennende prosjekter som involverer rekognosering, penetrasjonstesting, social engineering, IoT/mobil-oppdrag med mer. Vi har kunder fra alle sektorer, bl.a. offshore, shipping, media og det offentlige.  

Netsecurity tilbyr konkurransedyktige vilkår, kontinuerlig videreutdanning, frihet under ansvar, fleksibel arbeidstid og et unikt fagmiljø innen informasjonssikkerhet.  

Netsecurity har de siste årene markert seg som en leverandør av tekniske disipliner innen cybersikkerhet som SOC, incident response og red teaming. Dette har gitt oss en formidabel vekst, vi har blitt kåret til gasellebedrift de siste seks årene.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Bachelor eller mastergrad innen IT/teknologi 
 • Erfaring med penetrasjonstesting av nettverk, infrastruktur, applikasjoner, reverse engineering, exploit development, OWASP, m.m. 
 • Scripting og koding
 • Fordel med arbeidserfaring fra f.eks. IT-drift, nettverk og/eller softwareutvikling
 • Kunnskap om digital etterforskning
 • Solid erfaring/forståelse for IT og sikkerhetsarkitektur, metodikk, rammeverk og best practices
 • God kunnskap innen nettverk, wifi, server, applikasjoner, brannmur, autentisering, skysikkerhet, m.m.
 • Relevante sertifiseringer (SANS/GIAC, Offensive Security)

Personlige egenskaper:

 • Nysgjerrig og kreativ
 • Evne til å jobbe selvstendig, men også som en del av at team
 • Evne til å lære ny teknologi på relativt kort tid
 • Jobber strukturert og metodisk
 • Fungere som en ambassadør for både bedriften og bedriftens tjenester
 • Meget gode ferdigheter innenfor norsk og engelsk

Diverse

 • Må beherske norsk muntlig og skriftlig tilsvarende nivå C1
 • Må kunne sikkerhetsklareres

Vi har en flat organisasjonsstruktur hvor alle blir hørt og har mulighet til å bidra. Vår bedriftskultur innebærer at det er rom for ulike mennesketyper - fellesnevneren er at vi elsker det vi gjør.

Vi ansetter de beste i markedet - på den måten blir vi bedre selv.
Ta kontakt med en av oss for en uforpliktende prat!

Om arbeidsgiveren

Netsecurity AS er et innovativt norsk cybersikkerhetsselskap, eid av Agder Energi Invest AS og ansatte. Selskapet har svært solide eiere, og har oppnådd lønnsom vekst i alle år. De siste seks årene har Netsecurity AS vært kåret til Gasellebedrift. I 2022 satser vi på å nå 200 millioner kroner i omsetning, og skal nærme oss 100 ansatte.

Vi leverer strategier, kompetanse, systemer, løsninger og tjenester som bidrar til at kundens forretningskritiske systemer er robuste nok til å kunne motstå og håndtere alle typer hendelser og angrep, slik at de kan arbeide sikkert på nett.

Våre ansatte er selskapets viktigste ressurs. Vi vektlegger kompetanse, integritet og kundenærhet. Vi ansetter de beste og motiverer våre ansatte til kontinuerlig læring og forbedring.

Vi har over 400 kunder i hele landet innen offentlig og privat sektor. Fellesnevneren for våre kunder er at cybersikkerhet er viktig for deres virksomhet. Netsecurity har etablert seg som en seriøs aktør i IT-sikkerhetsmarkedet.

Netsecurity er godkjent av Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) for leveranse av hendelseshåndtering (IRT) og er ISO27001 og ISO9001 sertifisert.

Netsecurity har et samfunns- og miljømessig ansvar. Vi ønsker å bidra til et bærekraftig samfunn og positiv verdiskaping gjennom tjenestene og løsningene vi leverer. Selskapet er sertifisert Miljøfyrtårn.

Send inn din søknad her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=246986555