Den økte digitaliseringen gjør at it-sikkerhet er viktigere enn noen gang. Trusselbildet endres kontinuerlig og ondsinnede cyberangrep øker hvert år. I takt med det blir det mer komplekst og krevende å beskytte seg mot alvorlige trusler. Stadig flere bedrifter trenger derfor hjelp med å forebygge og oppdage et angrep, men også håndtere og gjenopprette normalt drift når uhellet er ute.

Ekspertise, trygghet og innovasjon 

Netsecurity har i mer enn 10 år tilbudt ekspertise, løsninger og innovative tjenester innen it-sikkerhet i det norske markedet. Vi hjelper bedrifter med å oppdage og stoppe angrep, slik at konsekvensene og kostnadene blir så begrenset som mulig. Våre eksperter består blant annet av strategisk rådgivere, konsulenter innen sikkerhet, produktspesialister, penetrasjonstestere og etiske hackere. Kompetansen og tjenestene vi tilbyr, bidrar til at våre kunder er bedre forberedt og beskyttet mot alvorlige angrep utenfra.

Vi jobber med sikkerhet i alt vi gjør, fra rene sikkerhetstjenester til å tenke sikkerhet i andre it-tjenester, for å ivareta sikkerhet i hele verdikjeden til våre kunder. Våre it-eksperter er tilgjengelig 24/7 – 365 dager i året.

Netsecurity er godkjent av NSMs kvalitetsordning  

Kvalitetsordning for leverandører som håndterer IKT-hendelser er Nasjonal Sikkerhetsmyndighets (NSM) sin godkjenningsordning innen hendelseshåndtering. Formålet med ordningen er å gjøre det mulig for virksomheter å velge en godkjent leverandør som har kompetanse, organisering og erfaring til å håndtere alvorlige IKT-hendelser. Les mer om ordningen her.

Hvem er våre kunder? 

Vi har kunder både i offentlig og privat sektor, store og små virksomheter. Fellesnevneren for våre kunder er at sikkerhet er viktig for deres virksomhet. Å være kunde hos Netsecurity betyr at du har tilgang på

 ekspertise, trygghet, kompetanse og rådgiving både før, underveis og i etterkant av et it-angrep.

Nøkkeltall 

  • 70+ ansatte 
  • Opprettet i 2009 
  • Omsetter for >200 mill. kr  
  • Eid av Agder Energi & ansatte 
  • Daglig leder Jan Søgaard 

Våre kontorer

Vi har kontorer i Oslo, Kristiansand, Grimstad, Stavanger, Bergen og Stockholm. 

Karriere innen sikkerhet 

– Det heteste i en allerede het it-bransje  

Å jobbe med it-sikkerhet betyr å jobbe i en bransje med full fart opp og frem, der etterspørselen etter kompetanse og tjenester øker betraktelig for hvert år.

Vi er stolte av å ha samlet et solid og sterkt fagmiljø innen sikkerhet hos oss. Vi rekrutterer aktivt hvert år blant annet fra sikkerhets- og it-studier ved Universitet i Agder, NTNU og Noroff. Vi er et selskap der innovasjon både blir applaudert og oppfordret til; vi er ikke altfor store, hvilket gjør at vi er mer organiske og alle ansatte kan og bør bidra til en utvikling av selskapet og hva vi leverer til våre kunder.   

Les mer om hvordan det er å jobbe hos oss og se våre ledige stillinger her

Ansatte i Netsecurity
Gruppebilde
livelogo_993856886
Kvalitetsordning_Logo_RGB_Negativ versjon-1
achilles
Kiwa+NA_9001-27001-1
gaselle_2016_web
gaselle_2017_web
gaselle2018
gaselle_2019_small
gaselle-web
gaselle-web2021