<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

GlobalConnect inngår partnerskap med Netsecurity

Netsecurity 13. des 2022


Netsecurity er valgt som leverandør av sikkerhetsovervåking og hendeleshåndtering av GlobalConnect med sine 30 000 kunder. Vi er stolte og ydmyke, dette betyr mye for oss. Men viktigst av alt: Dette vil bety økt trygghet for kunder av GlobalConnect i deres digitale hverdag. Vi gleder oss veldig til dette samarbeidet, forteller daglig leder Jan Søgaard i Netsecurity. 

Kunder av GlobalConnect får både tilgang til Sikkerhetsovervåking (MDR) og hendelseshåndtering-team (IRT) fra Netsecurity. Det betyr overvåking som både avdekker og responderer på mistenkelig aktivitet 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Og dersom du blir utsatt for et angrep, får du hjelp av Netsecuritys høyt sertifiserte og erfarne sikkerhetskonsulenter. Dette er tjenester som gir et høyt sikkerhetsnivå, særlig når det kombineres med GlobalConnects portefølje innenfor perimetersikring, som blant annet nettsentriske eller lokale brannmurer, samt sikkerhetskopiering av data.

- Våre kunder har etterspurt flere sikkerhetsprodukter i vår portefølje, og gjennom partnerskapet med Netsecurity får vi muligheten til å tilby en rekke innovative og gjennomprøvde løsninger som ytterligere styrker porteføljen vår, sier Charlotta Rehman, administrerende direktør i GlobalConnect Norge.

Les hele pressemeldingen om samarbeidet på GlobalConnect sine sider