Skip to main content

  Netsecurity er valgt som leverandør av sikkerhetsovervåking og hendeleshåndtering av GlobalConnect med sine 30 000 kunder. Vi er stolte og ydmyke, dette betyr mye for oss. Men viktigst av alt: Dette vil bety økt trygghet for kunder av GlobalConnect i deres digitale hverdag. Vi gleder oss veldig til dette samarbeidet, forteller daglig leder Jan Søgaard i Netsecurity. 

  Kunder av GlobalConnect får både tilgang til Sikkerhetsovervåking (MDR) og hendelseshåndtering-team (IRT) fra Netsecurity. Det betyr overvåking som både avdekker og responderer på mistenkelig aktivitet 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Og dersom du blir utsatt for et angrep, får du hjelp av Netsecuritys høyt sertifiserte og erfarne sikkerhetskonsulenter. Dette er tjenester som gir et høyt sikkerhetsnivå, særlig når det kombineres med GlobalConnects portefølje innenfor perimetersikring, som blant annet nettsentriske eller lokale brannmurer, samt sikkerhetskopiering av data.

  - Våre kunder har etterspurt flere sikkerhetsprodukter i vår portefølje, og gjennom partnerskapet med Netsecurity får vi muligheten til å tilby en rekke innovative og gjennomprøvde løsninger som ytterligere styrker porteføljen vår, sier Charlotta Rehman, administrerende direktør i GlobalConnect Norge.

  Les hele pressemeldingen om samarbeidet på GlobalConnect sine sider

  Oslo

  Drammensveien 288

  0283 Oslo

   

  Bergen

  Sandviksbodene 1

  5035 Bergen

  Stavanger

  Kanalsletta 4

  4033 Stavanger

  Grimstad

  Bark Silas vei 5

  4876 Grimstad

  Kristiansand

  Dronningens gt 12

  4610 Kristiansand

  Stockholm

  Kammakargatan 22

  111 40 Stockholm