Skip to main content

  Mens de fleste selskaper og konsulenter i IT-bransjen leverer et bredt spekter av tjenester, har Netsecurity valgt å fokusere på IT-sikkerhet. Vi ser likevel viktigheten av å ha bred kompetanse for å kunne forstå helheten. Konsekvensene av et angrep kan være mangfoldige, og det finnes sårbarheter på alle nivåer, fra nettverk helt opp til applikasjoner.

  Våre kunder etterspør i større grad IT-sikkerhet som tjeneste, da de innser at en spesialist på sikkerhet bedre kan ivareta deres krav om å beskytte virksomheten helhetlig mot interne og eksterne trusler.

  Les også: Derfor bør du velge et norsk IT-sikkerhetsselskap

   

  Tillit og integritet

  Netsecurity er en uavhengig leverandør og velger derfor konsekvent de beste løsningene for våre kunder. Tillit, integritet og kundenærhet er avgjørende når vi leverer produkter, løsninger og tjenester.

  Vi bestreber oss på å være nære og tilgjengelige for våre kunder.

  Som kunde skal du kunne stole 100 % på Netsecurity.

   

  Rendyrket norsk aktør

  Markedet endres raskt, og kundene etterspør i større grad sikre IT-løsninger driftet i Norge. Med økt fokus på datasikkerhet og nærhet til leverandører er det et voksende behov for rendyrkede norske aktører, som kan tilby hele spekteret av nettverks-, sikkerhets- og driftstjenester.

  Netsecuritys kunder ønsker tilpassede offentlige/private/hybride skyløsninger og tjenester, som raskt kan endres i henhold til nye krav og behov.

   

  De beste ressursene i markedet

  Netsecurity ansetter de beste, og motiverer til kontinuerlig læring og forbedring. Vi har de mest kompetente konsulentene i markedet og leverer banebrytende tjenester som hjelper kundene å navigere i et stadig mer utfordrende trusselbilde.

   

  Partnere fra øverste hylle

  Markedsledende løsninger og tjenester krever markedets beste produkter. Vi velger leverandører basert på deres evne til innovasjon og konkurransedyktighet i et marked som utvikler seg raskt.

  Les mer: Slik kan Netsecurity bistå med hjelp

   

  Så, hvorfor bør du velge Netsecurity?

  Netsecurity har som misjon å hjelpe bedrifter med å arbeide sikkert på nett, og vi skal bistå disse med å oppnå helhetlig sikkerhet.

  Når du velger oss, skal du få tilgang på den beste kompetansen og de RIKTIGE løsningene og tjenestene i markedet.

   

  New call-to-action

  Oslo

  Drammensveien 288

  0283 Oslo

   

  Bergen

  Sandviksbodene 1

  5035 Bergen

  Stavanger

  Kanalsletta 4

  4033 Stavanger

  Grimstad

  Bark Silas vei 5

  4876 Grimstad

  Kristiansand

  Dronningens gt 12

  4610 Kristiansand

  Stockholm

  Kammakargatan 22

  111 40 Stockholm