Skip to main content

    Netsecurity har i løpet av de siste årene vokst til mer enn 60 medarbeidere og bygget landets ledende Red Team som gjennomfører mer enn 100 oppdrag i året innen sikkerhetstesting (penetrasjonstesting) og hendelseshåndtering. Selskapet har nylig mottak anerkjennelse fra Nasjonal sikkerhetmyndighet (NSM) gjennom godkjennelse i kvalitetsordningen for hendelseshåndtering.

    John-André Bjørkhaug er siste tilskudd til Netsecuritys Red Team. John-André er ansatt som senior pentester. Han har omfattende erfaring innenfor fagområdet og kommer sist fra NTT Security hvor han i flere år har vært en nøkkelressurs.

    John-André startet sikkerhetskarrieren i Nasjonal sikkerhetsmyndighet, der han var blant de første som arbeidet innen fagområdet penetrasjonstesting. Han har i tillegg erfaring fra flere virksomheter innen nettverk, datasenter, utarbeidelse av kriseøvelser og ledelse av sikkerhetsteam.

    Han har de siste 6 årene jobbet dedikert med penetrasjonstesting og har i løpet av disse årene gjennomført flere hundre oppdrag for store og mindre oppdragsgivere i inn og utland.

    Johns «hjertebarn» innen penetrasjonstesting er såkalt Red Team testing hvor oppgaven er å angripe en bedrift eller organisasjon på alle mulige måter, for å nå et spesielt mål. Dette kan omfatte alt fra å plassere en fil på en server, legge igjen et visittkort på serverrommet, eller ta en selfie på styrerommet.

     

    Les omtale på digi.no: https://www.digi.no/artikler/netsecurity-ansetter-etisk-hacker/501769?key=cKy6iCbS

     

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm