<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nye penetrasjonstestere til Stavangerkontoret

Sigbjørn Sørensen 13. des 2019


Denne måneden ønsker vi Per Rynning og William Kristoffersen velkommen til Netsecuritys kontor i Stavanger. Begge blir en del av Netsecuritys landsdekkende team for penetrasjonstesting (Red Team).

Per kommer fra Capgemini hvor han har jobbet som sikkerhetsrådgiver.  "Netsecurity tilbyr en svært spennende hverdag, med arbeidsoppgaver som er både krevende og givende" sier Per, som allerede er i gang med første oppdrag.

William er ansatt på deltid mens han studerer på Universitetet i Stavanger. 
"Jeg ønsker å øke kompetansen min innenfor penetrasjonstesting, og Netsecurity ser ut til å ha et veldig godt miljø for nettopp dette." sier William som hadde sin første arbeidsdag fredag 13. desember.

Begge to har sertifiseringen Offensive Security Certified Professional, og vil få anledningen til å fylle på med masse erfaring, samt mer kurs og sertifisering.

"Red Team er vår spydspiss, og gjennom leveranser av høy kvalitet har vi hjulpet mange kunder over hele landet og i regionen. Vi opplever at det nesten ukentlig kommer inn nye kunder på alle kontorene våre." sier regionsleder Sigbjørn Sørensen

 

Ønsker du å vite mer om våre tjenester innen penetrasjonstesting? Klikk her.

Etisk Hacking

 

 NO|EN