<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Netsecurity med vellykket innlegg på Digin 2019

Netsecurity

25. okt 2019


Netsecuritys Head of Cyber Security, Chris Dale, får strålende kritikker etter innsatsen på årets Digin sikkerhetskonferanse.

Beredskap og samfunssikkerhet

16. oktober gikk konferansen av stabelen, denne gangen med beredskap og samfunnssikkerhet som tema. Hvordan kan vi finne gode løsninger for bruk av kunstig intelligens og annen ny teknologi?

Over 100 deltagere var til stede, inkludert samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring‐Gjedde. Bidragene fra scenen kom blant annet fra Atea, Ey, Microsoft og Nkom.

Netsecuritys Chris Dale snakket om hvorfor det er så lett å være en hacker, hvordan cyberkriminelle tjener penger på oss, og hvor mye de faktisk tjener. Videre forklarte han hva IOT gjør med det generelle sikkerhetslandskapet, og hva slags fremtid vi går i møte. Dale var fornøyd både med egen innsats og med responsen fra salen, og publikum var svært begeistret for foredraget hans.

Avslutningsvis minner vi om at Chris Dale kan bookes til foredrag, så dersom du lurer på noe om cybersikkerhet, er du velkommen til å ta kontakt.NO|EN