Skip to main content

    Et endret arbeidsmønster, grunnet pandemi, har skapt flere og større sikkerhetsutfordringer de siste årene. Normalisering av hjemmekontor har flyttet sikkerhetsbarrieren hjem til hver enkelt medarbeider, som kan ha åpnet for en enklere tilgang til sensitive data.

    Et mer alvorlig trusselbilde

    Antallet cyberangrep øker kraftig, det samme har responsen fra myndigheter rundt om i verdenen. Vi er inne i en fase der krigen trappes opp, noe som fører til at det forventes en markant økning i cyberangrep.

    Løsepengevirus er fremdeles en reell trussel for bedrifter, og vi ser at cyberkriminelle stadig får både større kapasitet, bedre kunnskap og et mer spisset angrep basert på både forskjellige forretningsområder samt størrelsen på bedriften. IT-sikkerhet i bedriften er under angrep og da blir det enda viktigere enn tidligere at både ledelse og styre har sikkerhet langt fremme i hjernebarken. Sikkerhet må kanskje løftes opp i organisasjonen for å gjennomsyre hele forretningsløpet.

    Kilde: CIO Forum Cyber Security

    Meld deg på CIO Forum Cyber Security

    Meld på deg i dag, og hør fra sikkerhetseksperter om utfordringene der ute, samt utprøvde løsninger som gjør at bedriften kan stille sterkere i kampen mot cyberkriminalitet.

    Møt oss på Formiddagsseminar på Oslo Kongressenter, meld deg på her

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm