<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Meld deg på Energyworld 2022

Netsecurity 26. apr 2022


Netsecurity er tilstede på årets Energyworld. Les mer under og meld deg på gratis med vår VIP-kode.

IT er drivkraften til energisektoren

Energibransjen er i en voldsom omvelting med fornybar energi, det grønne skiftet og effektivisering av eksisterende infrastruktur. Målet er satt, men veien frem har mange muligheter innen forskjellige energikilder: fra vindkraft, vannkraft, solceller, gass og ikke minst oljen.
Samtidig er det uforutsette endringer i verdenspolitikken som krever nye løsninger for å opprettholde en energiproduksjon som ikke bare hjelper Norge, men hele verden.

IT skal være med å drive teknologien videre, og skal samtidig være med på å sette kursen mot fremtidens energiproduksjon. Lang erfaring innen unike gjør IT til en bro mot alternative energikilder.

Det handler om prosesser, teknologi og IT-ansvar, og Energyworld er den selvsagte møteplassen for alle med en strategisk interesse for å utveksle ideer om teknologi innen energibransjen. Energyworld fortsetter tradisjonen med å samle det beste og viktigste innen IT i energisektoren, meld deg på i dag!

Energyworld arrangeres for 11. året på rad, og torsdag 19. mai 2022 inviterer vi igjen til fysisk konferanse i Stavanger Forum.

 

Bruk VIP-koden EW22-NSEC-E for gratis adgang til konferansen.

Les mer om konferansen og meld deg på her! 

VIP-koden er gyldig for deg som ikke er ansatt i IT-, tele- eller konsulentselskap