<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Møt oss på CIO Forum Cyber Security i dag

Netsecurity 03. mai 2022


Et endret arbeidsmønster, grunnet pandemi, har skapt flere og større sikkerhetsutfordringer de siste årene. Normalisering av hjemmekontor har flyttet sikkerhetsbarrieren hjem til hver enkelt medarbeider, som kan ha åpnet for en enklere tilgang til sensitive data.

Et mer alvorlig trusselbilde

Antallet cyberangrep øker kraftig, det samme har responsen fra myndigheter rundt om i verdenen. Vi er inne i en fase der krigen trappes opp, noe som fører til at det forventes en markant økning i cyberangrep.

Løsepengevirus er fremdeles en reell trussel for bedrifter, og vi ser at cyberkriminelle stadig får både større kapasitet, bedre kunnskap og et mer spisset angrep basert på både forskjellige forretningsområder samt størrelsen på bedriften. IT-sikkerhet i bedriften er under angrep og da blir det enda viktigere enn tidligere at både ledelse og styre har sikkerhet langt fremme i hjernebarken. Sikkerhet må kanskje løftes opp i organisasjonen for å gjennomsyre hele forretningsløpet.

Kilde: CIO Forum Cyber Security

Meld deg på CIO Forum Cyber Security

Meld på deg i dag, og hør fra sikkerhetseksperter om utfordringene der ute, samt utprøvde løsninger som gjør at bedriften kan stille sterkere i kampen mot cyberkriminalitet.

Møt oss på Formiddagsseminar på Oslo Kongressenter, meld deg på her