<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Jon Gravråk og Bulk Infrastructure AS kommer til Netsecurity Summit 2020

Netsecurity 18. des 2019


Vi er stolte over å kunne annonsere at Jon Gravråk og Bulk Infrastructure AS kommer til Netsecurity Summit 2020, for å dele sine idéer med dere!

Bulk_Hovedlogo_Turkis_RGB 

Bulk ser fremover: Digital Bærekraft og skalerbare løsninger med Norden i sentrum.

Internettrafikken dobler seg hver niende måned. Omlag 20 milliarder enheter er connected. Datamengden som lagres og prosesseres er enorm. Digitale muligheter fremstår som reneste Klondyke. Medaljens bakside er et enormt og galopperende kraftforbruk. Om vi ikke tar grep vil digitalisering utgjøre en klimatrussel mange ganger større enn for eksempel flyindustrien.

 

Jon_Gravråk_CEO_Bulk_Infrastructure_AS

Jon Gravråk ble CEO i Bulk Infrastructure AS i 2018.

Han deler sitt perspektiv på dette paradokset og hvordan Norden kan spille en sentral rolle i løsningen for en global og bærekraftig digital infrastruktur.

Før han kom til Bulk har han blant annet jobbet som Chief Digital Officer i Telenor ASA. Han har hands-on erfaring fra 16 år i telecom, tech og mediabransjen på tvers av kontinenterHar du ikke meldt deg på ennå? Grip sjansen mens det fremdeles er ledige plasser!
Arrangementet er kostnadsfritt.

Gå til arrangementet

 

 NO|EN