Skip to main content

    Som kunde vet vi alle hvor mye god support betyr for en kundeopplevelse. Derfor er vi rimelig stolte av at vi er rangert som et av de beste ASC-supportsenterene av alle Palo Alto Networks-forhandlerne i Norge. En glede for oss – men mest av alt en glede for alle kundene våre. 

    - Kundene er det viktigste vi har. At vi leverer den beste supporten til våre kunder, gjør meg derfor veldig stolt og glad, forteller adm. direktør i Netsecurity Jan Søgaard. 

    Hvert år blir alle Palo Alto-forhandlere vurdert ut fra kvaliteten på utført support. Resultatet ble akkurat klart, og for andre år på rad er Netsecurity i toppen blant Palo Alto-forhandlerne i Norge.

    - Våre kunder er avhengig av sine IT-systemer 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Å ha en effektiv og god support, er ekstremt viktig når det oppstår situasjoner. Support sammen med vår 24/7 overvåkningstjeneste (SOC), hvor vi kontinuerlig overvåker kundens nettverk og miljø og responderer på alarmer, gir kundene våre en komplett døgnet rundt Managed Detection & Response-tjeneste. Det gir sikkerhet i alle ledd for kundene våre, forklarer CTO i Netsecurity Jarle Bjørntvedt . 

    Netsecurity og Palo Alto Networks har jobbet sammen i snart 14 år. Samarbeidet inkluderer også at Netsecurity stiller med eget 24/7 Palo Alto Authorized Support Center (ASC) som driftes fra Norge.

     

     

     

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm