Skip to main content

  Som kunde vet vi alle hvor mye god support betyr for en kundeopplevelse. Derfor er vi rimelig stolte av at vi er rangert som et av de beste ASC-supportsenterene av alle Palo Alto Networks-forhandlerne i Norge. En glede for oss – men mest av alt en glede for alle kundene våre. 

  - Kundene er det viktigste vi har. At vi leverer den beste supporten til våre kunder, gjør meg derfor veldig stolt og glad, forteller adm. direktør i Netsecurity Jan Søgaard. 

  Hvert år blir alle Palo Alto-forhandlere vurdert ut fra kvaliteten på utført support. Resultatet ble akkurat klart, og for andre år på rad er Netsecurity i toppen blant Palo Alto-forhandlerne i Norge.

  - Våre kunder er avhengig av sine IT-systemer 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Å ha en effektiv og god support, er ekstremt viktig når det oppstår situasjoner. Support sammen med vår 24/7 overvåkningstjeneste (SOC), hvor vi kontinuerlig overvåker kundens nettverk og miljø og responderer på alarmer, gir kundene våre en komplett døgnet rundt Managed Detection & Response-tjeneste. Det gir sikkerhet i alle ledd for kundene våre, forklarer CTO i Netsecurity Jarle Bjørntvedt . 

  Netsecurity og Palo Alto Networks har jobbet sammen i snart 14 år. Samarbeidet inkluderer også at Netsecurity stiller med eget 24/7 Palo Alto Authorized Support Center (ASC) som driftes fra Norge.

   

   

   

  Oslo

  Drammensveien 288

  0283 Oslo

   

  Bergen

  Sandviksbodene 1

  5035 Bergen

  Stavanger

  Kanalsletta 4

  4033 Stavanger

  Grimstad

  Bark Silas vei 5

  4876 Grimstad

  Kristiansand

  Dronningens gt 12

  4610 Kristiansand

  Stockholm

  Kammakargatan 22

  111 40 Stockholm