Skip to main content

    Stadig flere bedrifter blir hacket, og mørketallene er store. Vi inviterer til fagdager i Bergen, Stavanger, Oslo og Kristiansand med våre eksperter innen it-sikkerhet, slik at du får god oversikt over hva din bedrift bør og kan gjøre for å sikre dere mot angrep.

    Vi vil gi deg overblikk over det generelle trusselbildet samt høre innlegg fra våre eksperter innen skysikkerhet, beredskapsplanlegging, kunstig intelligens i sikkerhetsløsninger og penetrasjonstesting. Dagen arrangeres av Netsecurity og våre partnere. Netsecurity har i mer enn 10 år tilbudt ekspertise innen it-sikkerhet.

    Bergen

    Den 15. juni har du mulighet til å møte Netsecurity i Bergen. Arrangementet finner sted på Salong Bar, og videreføres til Bergenfest hvor A-ha holder konsert.

    Vert: Gøran Myrvold.

     

    Stavanger

    Den 15. juni har du mulighet til å møte Netsecurity i Stavanger. Arrangementet finner sted på følgende adresse: Kanalsletta 4, der vi i tillegg til det får besøk av stand-up komiker Karsten Blomvik og en helgrillet gris fra Haaland.

    Verter: Sigbjørn Sørensen og Kenneth Kleppa

     

    Oslo

    Den 21. juni har du mulighet til å møte Netsecurity i Oslo på Technopolis, Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu. Etterpå drar vi til Sjøflyhavna og nyter en bedre middag sammen.

    Vert: Jostein Angeltvedt.

     

    Kristiansand

    Den 29. juni har du mulighet til å møte Netsecurity i Kristiansand. Programmet består av spennende temaer som AI og maskinlæring, Cloud security med mer. Arrangementet finner sted i Dronningens gate 12 hos Netsecurity. Etterpå drar vi til Bystranda og nyter konsert med Andrea Bocelli

    Verter: Øystein Hareide, Jarle Bjørntvedt og Jan Søgaard.

     

    Meld deg på her!

    Oslo

    Drammensveien 288

    0283 Oslo

     

    Bergen

    Sandviksbodene 1

    5035 Bergen

    Stavanger

    Kanalsletta 4

    4033 Stavanger

    Grimstad

    Bark Silas vei 5

    4876 Grimstad

    Kristiansand

    Dronningens gt 12

    4610 Kristiansand

    Stockholm

    Kammakargatan 22

    111 40 Stockholm