<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dette er våre teknologipartnere på skysikkerhet

Jarle Bjørntvedt

20. feb 2019


Tidligere har vi skrevet om at de fleste virksomheter benytter skybaserte tjenester, og at våre penetrasjonstester viser at man ikke er sikrere i skyen.

Netsecurity har skytjenester og spesielt skysikkerhet som et satsingsområde. Vår misjon er å hjelpe bedrifter med sine skyinitiativer, enten det gjelder flytting til skyen, etablering av nye tjenester eller sikring av deres tjenester i skyen.

For å dekke dette behovet jobber vi med en rekke av anerkjente leverandører av skysikkerhetsløsninger:

 

Fra Palo Alto Networks

Aperture

Sikring av SaaS-baserte tjenester

Redlock

Kontinuerlig sikkerhet og compliance for hybrid- og multicloud-miljøer

Evident

Kontinuerlig sikkerhet og compliance for public cloud-tjenester

VM-Series Firewalls

Virtuelle brannmurer for Azure og Amazon, samt hybrid-miljøer

Les også: Case-studie: Pentest-funn i skyen

 

Alien Vault USM Anywhere

USM Anywhere tilbyr en rekke tjenester i én og samme plattform, og er en av byggesteinene i vår SOC-tjeneste. Plattformen inneholder blant annet SIEM, IDS, sårbarhetshåndtering, overvåking av skytjenester, compliance-rapportering, host IDS, threat intelligence og mer.

Last ned produktark

 

Barracuda Total Email Protection

Barracuda tilbyr komplett e-postsikring, Total Email Protection er en av markedets ledende løsninger på å forhindre målrettede phishing-angrep. Løsningen består av email security gateway, AI-basert svindelbeskyttelse og innebygd sikkerhetsopplæring for ansatte.

Barracuda var en av de første i bransjen til å bruke kunstig intelligens til å beskytte selskaper mot spearfishing og nettbasert svindel.

Last ned produktark

 

Partnere fra øverste hylle – så du kan jobbe sikkert i skyen

Markedsledende løsninger og tjenester krever markedets beste produkter. Vi velger partnere basert på deres evne til innovasjon og konkurransedyktighet i et marked som utvikler seg raskt.

Din bedrifts unike behov er førende for valg av løsning og leverandører.

I neste innlegg slipper vi et mer utfyllende infoark om skysikkerhetsløsningene våre. Abonner gjerne på vår blogg om teknologi og IT-sikkerhet, og motta verdifullt og nyttig innhold rett i innboksen din.

 

New call-to-action

 NO|EN