<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Dette er våre teknologipartnere på skysikkerhet

Jarle Bjørntvedt


Tidligere har vi skrevet om at de fleste virksomheter benytter skybaserte tjenester, og at våre penetrasjonstester viser at man ikke er sikrere i skyen.

Netsecurity har skytjenester og spesielt skysikkerhet som et satsingsområde. Vår misjon er å hjelpe bedrifter med sine skyinitiativer, enten det gjelder flytting til skyen, etablering av nye tjenester eller sikring av deres tjenester i skyen.

For å dekke dette behovet jobber vi med en rekke av anerkjente leverandører av skysikkerhetsløsninger:

 

Fra Palo Alto Networks

Aperture

Sikring av SaaS-baserte tjenester

Redlock

Kontinuerlig sikkerhet og compliance for hybrid- og multicloud-miljøer

Evident

Kontinuerlig sikkerhet og compliance for public cloud-tjenester

VM-Series Firewalls

Virtuelle brannmurer for Azure og Amazon, samt hybrid-miljøer

Les også: Case-studie: Pentest-funn i skyen

 

Alien Vault USM Anywhere

USM Anywhere tilbyr en rekke tjenester i én og samme plattform, og er en av byggesteinene i vår SOC-tjeneste. Plattformen inneholder blant annet SIEM, IDS, sårbarhetshåndtering, overvåking av skytjenester, compliance-rapportering, host IDS, threat intelligence og mer.

Last ned produktark

 

Barracuda Total Email Protection

Barracuda tilbyr komplett e-postsikring, Total Email Protection er en av markedets ledende løsninger på å forhindre målrettede phishing-angrep. Løsningen består av email security gateway, AI-basert svindelbeskyttelse og innebygd sikkerhetsopplæring for ansatte.

Barracuda var en av de første i bransjen til å bruke kunstig intelligens til å beskytte selskaper mot spearfishing og nettbasert svindel.

Last ned produktark

 

Partnere fra øverste hylle – så du kan jobbe sikkert i skyen

Markedsledende løsninger og tjenester krever markedets beste produkter. Vi velger partnere basert på deres evne til innovasjon og konkurransedyktighet i et marked som utvikler seg raskt.

Din bedrifts unike behov er førende for valg av løsning og leverandører.

I neste innlegg slipper vi et mer utfyllende infoark om skysikkerhetsløsningene våre. Abonner gjerne på vår blogg om teknologi og IT-sikkerhet, og motta verdifullt og nyttig innhold rett i innboksen din.

 

New call-to-action

 NO|EN