<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=244692402885131&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sikkerhetsovervåking,
Incident Response og
Network as a Service(NaaS)

02. juni, 09. juni og 16. juni 2021

Netsecurity
 
Sikkerhetsovervåking i Microsoft miljø
Onsdag 2.juni 10-11.
Henrik Byberg, SOC Manager, og Jonny Hjortland, Senior Cloud Architect viser hvordan Netsecurity jobber med å detektere og håndtere hendelser og gir dere et innblikk i trusselbildet norske virksomheter står overfor i dag.
 
Incident Response
Onsdag 9.juni 10-11.

Netsecurity Incident Response Team (IRT) ved Teamlead Torstein Mauseth forteller om hverdagen i frontlinja når en alvorlig hendelse rammer en virksomhet.

Hendelseshåndtering er et begrep brukt til å beskrive prosessen av hvordan en organisasjon behandler datainnbrudd eller cyberangrep, inkludert hvordan organisasjonen behandler konsekvensene av en hendelse.

Torstein vil gi eksempler fra hendelser han og teamet har vært med å håndtere det siste året og vil samtidig komme inn på hvilke verdi det gir en virksomhet å tegne en IRT-avtale med Netsecurity.

 

Network as a Service (NaaS)

Onsdag 16.juni 10-11

Netsecuritys egen CTO Jarle Tiller Bjørntvedt og Country Manager i Extreme Networks Tor Kristjan Heiberg gir deg et unikt innblikk i Network as a service.

Det blir demoer, presentasjon av teknologien som benyttes og naturligvis kampanjetilbud Benytt anledningen til å spørre våre eksperter spørsmålene du lurer på.


Meld deg på!

 

Meld deg på!

Oslo
Bergen
Stavanger
Grimstad
Kristiansand

© 2018 Netsecurity. All rights reserved. | Org.nr. 993856886 | Privacy Policy